Listă de dorințe de casă nouă: #DreamyKitchen

Bună, draga mea!

Visez de mică la o bucătărie mare, în care să intru cu drag, să gătesc pentru mine, pentru prieteni și pentru familie. Poate te întrebi de ce aș avea nevoie de o bucătărie mare și ți-aș răspunde că nu am nevoie, m-aș descurca și într-un spațiu mai mic, dar bine organizat, însă eu spuneam că visez la o bucătărie mare. Nimic rău în asta, nu?

Și pentru că Instagramul meu îmi arată foarte des postări cu amenajarea bucătăriilor, de la câteva căutări pe care le-am făcut, m-am gândit să îți arăt și ție câteva idei de amenajare. Și recunosc că dintotdeauna m-au atras casele în stil american, unde la parter există o bucătărie, o baie și un living mare, iar la etaj 2-3 camere și încă o baie mare.

Pornind de la această idee, am conceput această serie de articole. Am o idee despre cum mi-ar plăcea să arate bucătăria mea, însă nu cred că este ușor de ales varianta finală. Un loc bine organizat, cu electrocasnice incorporabile, mobilă de calitate și ușor de întreținut.

Și pentru că există atât de multe variante de mobilier pentru bucătărie, am aflat că cei de la Ikea de exemplu, au pe site un sistem de planificare, unde trebuie să introduci dimensiunile încăperii, după care începi efectiv să alegi mobila pe care ei o au la dispoziție. Schița o poți face în 2D și chiar 3D și vei primi câteva sfaturi și ponturi de care e bine să ții cont înainte de a alege varianta finală.

Aș opta pentru mobilier alb din lemn masiv, cu un blat care imită marmura sau lemnul și mânere simple. Aș alege electrocasnice incorporabile pe culoarea negru, pentru ca totul să arate mult mai unitar. Pe piață sunt extrem de multe variante, așa că îmi este greu să mă decid, dar dacă mobila ar fi albă, electrocasnicele le-aș alege pe negru, să existe un contrast puternic. Iar accesoriile și detaliile, precum mânere să fie aurii. Iar ca lustră aș alege un model puțin retro, cu accente aurii, precum lustra Dali Round Black Brass.

Descoperă și  în viziunea mea

Descoperă și  în viziunea mea

Mi-aș dori să primesc câteva sfaturi de la cei care și-au amenajat casa și care au căutat firme de mobilă, care au căutat inspirație. La ce anume ar trebui să fiu atentă când aleg mobila de bucătărie? Ce experiențe ai cu firmele care fac mobilă la comandă sau cu magazinele de specialitate?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer