Listă de dorințe de casă nouă: #DreamyOffice

Bună, draga mea!

Mulți și-au transformat un colț din casă în birou de când pandemia ne-a lovit. Și eu am lucrat o perioadă de acasă și am avut norocul să am o cameră liberă, pe care am transformat-o puțin în biroul meu. Tot de acolo am și filmat câteva clipuri pentru canalul meu de YouTube.

Însă nu simt acea că acea cameră este cu adevărat un birou, perfectă de lucrat sau de filmat în ea. Nu am acel sentiment de plăcere maximă să mă aflu acolo, așa că am început să caut ce aș putea face să îl transform și din acest punct de vedere (având în vedere că acea cameră este de fapt un dormitor).

Pornind de la această idee, am venit cu acest articol, care face parte din seria #DreamyHouse la care visez încă de mică. Am căutat câteva poze de inspirație pe Pinterest, am mai găsit mobilă de birou pe acest site, așa că iată cum ar arăta, în viziunea mea, biroul perfect.

Pe lângă mobilă, este important și scaunul de birou, care trebuie să fie cat mai confortabil. Fie că alegi o variantă cu roți sau nu, orientează-te către un model simplu, cu mânere și spătar flexibil. Eu mi-am cumpărat scaunul de birou din Ikea și l-am găsit la un super preț (200 de lei). Găsești multe modele de scaune de birou și pe Vivre, la prețuri accesibile.

Aș opta (deja cred că știi din articolele trecute) tot pentru mobilă albă, tot pentru a oferi senzația unui spațiu mare și curat. Camera unde se află biroul efectiv trebuie să fie cât mai aerisit și bine organizat, pentru a nu-ți distrage atenția de la ceea ce ai de făcut, așa că mizez foarte mult pe organizare eficientă.

Descoperă și #DreamyLivingroom în viziunea mea

Descoperă și #DreamyKitchen în viziunea mea

Tu cum ți-ai dori să arate camera în care se află biroul?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: