Listă de dorințe de casă nouă: #DreamyLivingroom

Bună, draga mea!

Mi-au plăcut dintotdeauna decorațiunile, caut des inspirație în ceea ce privește amenajarea unei case și am salvat poze atât de Instagram, cât și pe Pinterest. Am analizat stilurile de amenajări interioare pentru a-mi da seama care mi se potrivește și am ajuns la concluzia că stilul modern și cel scandinav sunt cele care mă atrag cel mai mult.

Stilul modern pune accentul pe mobilier simplu, în linii drepte, multifuncțional, în culori neutre, inspirate din natură alb, negru, crem, gri, maro.

Caracteristicile stilului scandinav sunt mobilierul compact și funcțional, din lemn de culoare deschisă și țesăturile confortabile cu imprimeuri florale, animale sau geometrice.

Aș opta în toată casa pentru mobila albă cu nuanțe pământii și poate puțin negru și aș alege anumite accesorii aurii și colorate. Albul dă impresia de un spațiu mai mare, mai aerisit, curat și elegant.

Știu cât de complicat este să alegi mobila perfectă, să o integrezi în casă și totul să se armonizeze frumos, ca și când un designer de interior ar fi fost implicat. Nu oricine își permite astfel de servicii, însă cu anumite cunoștințe în acest domeniu poți crea un cămin minunat, din punct de vedere estetic, dar și al organizării fiecărui spațiu.

Dacă suprafața îți permite să împarți living-ul în zonă de relaxare și zonă de luat masa, aș opta pentru un mobilier destul de simplu pentru zona în care se va afla televizorul și aș avea grijă ca materialul mobilei să fie de calitate. Aș mai opta pentru o canapea de tip colțar, poate chiar un model extensibil, din material textil cu siguranță, nu din piele sau imitație de piele.

Un mobilier în nuanțe pământii cu alb, cu decorațiuni și piese decorative colorate, pentru un vibe mai bun și pentru a evita monotonia. Am găsit câteva modele de mobilier pentru living pe acest site și chiar am sesizat că unele modele au prețuri accesibile.

Căutarea mea nu s-a oprit aici, așa că am descoperit chiar și câteva aplicații pe care le-am downloadat pentru a mă juca, însă recunosc faptul că atunci când va trebui să aleg mobilă pentru living room, voi merge în magazine, voi încerca să mă consult și cu niște specialiști, înainte de a mă decide. Dar până atunci, am salvat câteva poze de pe Pinterest, pe care le-am integrat mai jos, pentru a-mi deservi ca inspirație.

Descoperă și  în viziunea mea

Descoperă și în viziunea mea

Aștept recomandări din partea ta, cu privire la mobila pentru living. Tu la cine ai apelat? Ai ales mobilă la comandă sau te-ai decis la mobila văzută în magazine/online? De ce anume ar trebui să țin cont atunci când aleg astfel de mobilier?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer