Îngrijirea părului des, lung și vopsit – ce produse folosesc

Bună, draga mea!

Nu am vorbit foarte des pe blog despre îngrijirea părului, însă pentru că am publicat un clip pe YouTube despre acest subiect, m-am gândit să povestesc și în scris puțin despre produsele pe care le folosesc în acest moment.

Sunt posesoarea unui păr des, cu firul gros, lung și vopsit (de fapt, mi-am făcut balayage de câteva ori). Multe fete și-ar dori un păr ca al meu, însă ce crezi?! Mie mi-ar fi plăcut ca acesta să fie o idee mai subțire, să rămână ondulat după spălare (cum era înainte să îl colorez/vopsesc) și să am de fapt, două mâini magice care să mă ajute în aranjarea și coafarea lui rapidă.

În schimb, am două mâini stângi (și mereu am spus asta despre mine), dar probabil că ar trebui să experimentez mai des, să mă joc mai des cu periile de păr și să caut să pun în practică multele tutoriale pe care le-am văzut de-a lungul anilor.

Dar până învăț eu să mă coafez (și până pot ieși din casă liniștită să mă duc să mă tund), îți povestesc repejor despre toate produsele pe care le aplic.

Șampon L’oreal Elseve

Sunt bucuroasă că am găsit un șampon mass-market pe care îl pot introduce cu siguranță în categoria de #ieftinsibun. Cel mai des am cumpărat varianta pentru păr vopsit, în special după ce mi-am făcut balayage, însă am încercat și alte variante și mi s-au părut ok toate. Momentan am ales varianta aceasta, cu argilă extraordinară, ideală pentru părul cu tendință de îngrășare. Curăță bine părul, nu mi-a creat mătreață și așa cum am spus deja, are un preț accesibil tuturor.

  • Online îl găsești pe acest site la un preț bun.

2în1 balsam și mască de păr Nivea Pure Color Micellar

Prefer mai degrabă o mască de păr în detrimetrul unui balsam, pentru că mi se pare că mă ajută mai mult. Un balsam de păr pare prea puțin pentru acest păr des și lung. După spălare, am nevoie de un produs care să hidrateze părul, să îl descurce, să îl facă mătăsos și fin. Momentan acest produs 2în1 de la Nivea este ok, însă după ce îl termin mă voi îndrepta către o mască. Dacă ai vreo sugestie pentru mine, o aștept în căsuța de comentarii, cu mulțumirile de rigoare.

Ulei de păr Biosilk

Am nevoie de hidratare și îmi doresc un păr mătăsos și fin, fără rebele, așa că aplic după fiecare spălare acest ulei de la Biosilk. Nu îngrașă, îmblînzește firele de păr și poate fi folosit atât de părul umed cât și pe părul uscat. Împart părul în două și aplic cam 3-4 picături, pe care le întind bine chiar aproape de rădăcină și insist la vârfuri.

  • L-am găsit pe Emag la un preț decent.

Spray pentru protecție termică

Dacă vreau să folosesc placă de păr sau ondulator, folosesc loțiunea-spray de la Goldwell, care protejează părul de temperatura mare a acestor aparate de coafat. Pot spune că se observă o diferență și recomand să aplici un astfel de produs. Am mai avut ceva de la Balea, însă acela îmi lăsa părul umed așa, nu mi s-a părut ok, așa că am încetat să îl mai folosesc. Cred că și acum se află prin spatele altor produse pe care nu le folosesc. Concluzia? Folosește un spray cu protecție termică profesional, dacă ai ocazia.

Balsam fără clătire leave-in Revlon Professional Equave

Folosesc Revlon Equave pentru păr blond cu mare drag și îmi place cum potolește firele de păr care o iau razna. Fiind sub formă de spray, este foarte ușor de aplicat, nu încarcă firul de păr, nu îl îngrașă și nu necesită clătire, ceea ce îl face bun de folosit în orice moment al zilei.

  • Acest spray dar și alte produse Revlon Professional găsești online aici.

Șampon uscat Nivea

Nu folosesc foarte des șamponul uscat, însă am considerat că merită menționat în acest articol, pentru că este într-adevăr un produs pe care trebuie să îl ai în casă. Este ideal de folosit atunci când nu ai avut timp să îți speli părul, împrospătează, absoarbe sebumul și oferă volum. Am folosit foarte des șampoanele de la Batiste și îmi plac mult, însă acum am încercat și varianta aceasta de la Nivea pentru păr de culoare medie. Evident, recomand să nu abuzezi cu folosirea lui, mai ales două zile la rând. Ideal ar fi ca seara să îți speli părul.

Te invit și pe YouTube să vizualizezi clipul unde folosesc toate aceste produse. Tu cum îți îngrijești părul? Ce produse folosești?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: