Giveaway aniversar cu Mustaev – 2 ani de blogging-INCHEIAT

Giveaway aniversar cu Mustaev – 2 ani de blogging-INCHEIAT

Bună draga mea!

Aşa cum ţi-am promis, am revenit cu un nou giveaway aniversar! În urmă cu fix 2 ani am publicat prima mea postare, foarte timidă de altfel şi pe atunci nu ştiam încotro voi merge şi nu aveam idee absolut deloc despre ce înseamnă cu adevărat deţii un blog, însă iată timpul trece. DAR postarea despre astăzi nu este despre ce înseamnă bloggingul, ci despre a sărbători împreună! Şi cum putem face asta de la distanţă? Foarte simplu: cu un NOU concurs aniversar!

Mulţumesc, Mustaev, pentru susţinere şi suport! Mulţumesc pentru oferiţi şansa unei cititoare testeze câteva din produsele voastre! Ţin precizez produsele sunt noi şi nu ştiu cum sunt, pentru nu le-am testat, dar sigur nu vei fi dezamăgită!

Ce premiu este pus la bătaie?

Ce trebuie să faci?

  1. dai like paginii de Facebook şi Instagram a sponsorului – AICI si AICI
  2. Să dai like paginii mele de Facebook şi Instagram – AICI si AICI
  3. mi laşi un comentariu la un articol care te-a ajutat sau care ţi-a plăcut foarte multdacă eşti o cititoare fidelă, atunci asta nu va fi o problemă
  4. dai share la concurs în mod public cu tag către 2 prietene care ar fi interesate de produse
  5. îmi laşi un comentariu pe blog cu linkul de share şi articolul ales
  6. Opţional: Ce anume te faci laşi un feedback atunci când citeşti un articol? Şi dacă nu laşi comentarii la articolele pe care le citeşti (şi aici vorbesc în general, nu refer doar la bloguri), de ce nu o faci? Te ajută citeşti comentariile şi părerile altora?

Durata concursului:

17 iulie – 27 iulie

Alegerea caştigătoarei:

De această dată voi ţine cont puţin şi de activitatea voastră din această perioadă, şi nu numai! Voi ţine cont şi dacă sunteţi sau nu abonate la blog! Premiul îl voi expedia prin poşta română, iar câştigătoarea va fi rugată revină pe blogul meu cu câteva păreri despre produse – un guest post.

PS: Nu voi mai activa comentariile de pe Facebook la acest concurs, pentru risc pierd înscrieri, cum am păţit la concursul cu produsele Melkior iar asta sper nu fie un impediment pentru voi!

Mulţumesc pentru înţelegere, mulţumesc îmi sunteţi alături şi mulţumesc pentru toate vizitele şi comentariile voastre!

Succes!produse-mustaev-giveaway-lorysblog

LATER EDIT: Câştigătoarea este….Miha Mihaela Lavinia!!!! Şi pentru am mai ales încă 2 fete foarte active în ultima perioadă pe blog, mai am două premii surpriză! Iar pentru asta, va rog să îmi scrieţi! Este vorba despre Şuta Lavinia şi Claudia Stoica! Mulţumesc tuturor pentru susţinere, pentru cuvintele frumoase şi pentru urări! Îmi doresc creştem în continuare frumos şi cu spor! pup!

Comments

comments

28 Comments

Post a Comment

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: