NOTD: Manichiură de vară cu model ştampilat

Bună draga mea!

Îmi plac unghiile colorate, în special vara şi am multe nuanţe pe care îmi place le port. Vara îmi inspiră multă culoare, nuanţe tari, neon sau nuanţe pastel, toate sunt frumoase şi arată şi mai bine pe o piele bronzată, însă nu este şi cazul meu, din păcate. Chiar şi aşa, asta nu împiedică îmi aleg câteva oje cu care joc şi apoi gândesc la un model, pentru unghiile accent. De această dată, am ales o manichiură de vară cu două dintre preferatele voastre dintre cele 5 pe care le-am ales în articolul cu recomandări pentru manichiuri de vară. Şi pentru am câteva plăcuţe pentru manichiuri, am decis le pun la treabă şi învăţ le folosesc. La început mi-a fost greu, pentru nu ştiam de ce nu pot lua modelul pe ştampilă, deşi executăm paşii corecţi. Dar am aflat toată treaba constă în a lucra repejor, pentru rişti se usuce oja pe plăcuţăaşadar, rapiditate, însă din câteva încercări va ieşi. Aşa a fost şi la mine! 🙂

Am purtat această manichiură cam 5 zile şi este a două oară când port oja verde neon de la Orly împreună cu top coat-ul de la Flormar şi tind cred atât oja este rezistentă, însă acest nou top-coat ajută şi el mult la rezistenţa manichiurii şi de asemenea, oferă unghiilor tale un aspect de gel. Eu am avut şi gel pe unghii şi pot confirma face asta, lucru care mi se pare foarte mişto. Ca bază am aplicat binecunoscutul meu tratament 8în1 de la Eveline, a fost nevoie doar de un singur strat de ojă, iar la final am decis ca modelul îl fac cu o ojă albă pentru , m-am gândit s-ar vedea mai frumos, decât dacă fi rămas la cele două nuanţe alese şi bine am făcut.

Am folosit oja de la Orly în nuanţa Vintage şi oja de la Cupio în nuanţa Saint TropezOja albă folosită este cea de la Avon – este şi singura ojă albă pe care o am, dar îmi place mult şi nu văd de ce cumpăra alta. Plăcuţa o am de pe AliExpress şi a costat foarte puţinmi-am comandat două şi au venit împreună cu ştampila. La final, aşa cum spuneam mai sus, am aplicat un strat de top coat şi iată rezulatul!

manichiura-de-vara-cu-stampila-produse-folositemanichiura-de-vara-cu-stampila-oja-orlymanichiura-de-vara-cu-stampila-oja-cupiomanichiura-de-vara-cu-stampila-oja-avon manichiura-de-vara-cu-stampila-top-coat-flormarAşa cum se vede şi în poze, la mâna stângă am avut o problemă cu ştampilarea modelului – nu l-am aplicat foarte bine şi se vede uşor discontinuu, însă chiar şi aşa îmi place cum au ieşit, pentru prima încercare. Tu ce spui? Foloseşti plăcuţe pentru ştampilat modele pe unghii?
manichiura-de-vara-cu-stampila-lorys-blog manichiura-de-vara-stampila-lorys-blog

 Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

16 thoughts on “NOTD: Manichiură de vară cu model ştampilat

 1. M-am cam putorosit cand vine vorba de modele pe unghii. Am o groaza de plăcute cu modele, dar abia mai am timp sa imi fac manichiura cand si cand, asa ca de multe ori apelez la oja simpla.
  Imi place mult combinatia pe care ai ales-o.
  xoxo

  1. Nu am decat 3 placute…insa fiind noi, ma incanta sa le folosesc si sa ma joc cu ele! 🙂
   Multumesc, ma bucur ca iti place combinatia!
   Te pup si multumesc pentru vizita!

 2. Eu iubesc placutele si zau ca as purta doar manichiuri “stampilate”.
  Manichiura ta e simpatica. Imi plac culorile pe care le-ai folosit.

 3. Super manichiura, lacul acela de la Orly e minunat! Cu siguranta, pe masura ce vei folosi placutele, iti va iesi tot mai bine modelul 🙂

 4. Interesanta prezentarea unei manichiuri frumoase!Ador subiectele ce tin de acest domeniu.Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: