NOTD: Manichiură sidefată de vară

Bună draga mea!

Iată a venit vara! Nu îţi era dor? Este atât de cald afară, încât mi dori existe aer condiţionat şi pe stradă dacă s-ar putea, aşa de rău sufăr de căldură! Transpir încontinuu, încerc pun cât mai puţine haine, le aleg pe cele de bumbac, fie mai lărguţe şi nu mulate şi tot degeaba. Machiajul meu este aproape inexistent, însă despre asta îţi voi povesti zilele ce urmează. Orice ar fi însă, nu plec de acasă niciodată până nu aplic factor de protecţie pe ten, dar nici corpul nu îl evit, mai ales când ies de la muncă şi vin spre casă.

Îmi era dor de manichiurile de vară, de nuanţe nebune, dar şi de nuanţe pastel, aşa am revenit pe blog cu o manichiură de vară, care s-ar potrivi perfect cu o piele bronzatăDeşi am fost la mare câteva zile, nu m-am bronzat (eu de regulă nu bronzez, ci înroşesc puţin, după care îmi “revin”), însă chiar şi aşa am vrut port nuanţele pe care ţi le-am prezentat în articolul despre cele 5 nuanţe de oje pe care trebuie le porţi vara asta. La mare am purtat una din acele oje prezentate în articol, însă de data asta am ales o culoare pe care în mod normal nu purta-o, pentru nu este preferata mea, dar mi-a plăcut cum se vedea pe unghii când am testat-o, aşa am zis îi dau o şansă.

Este vorba despre lacul de unghii de la Flormar în nuanţa 234, care se aplică foarte frumos şi uniform. Are un sidef foarte plăcut şi se usucă repejor. Eu am ales o aplic în două straturi, pentru o intensitate mărită, dar este suficientă şi o aplicare. Am folosit ca bază tratamentul pentru unghii Eveline 8în1, iar la final am aplicat noul produs de la Flormar, Shine&Color, step 2: UV Top Coat. Pe inelar am vrut un model (l-am lipit pur şi simplu pe unghie) pe o bază albă, aşa am ales iar oja de la Avon, din gama Gel Finish. putea purta acest tip de manichiură toată vara, zău aşa mult îmi place! Mai exact: inelarul aibe o bază albă, peste care aplic un model lipit sau ştampilat. Nu puteam încheia manichiura fără a aplica un ulei de cuticule şi l-am ales pe cel de la Lila Rossa, cu lămâie – miroase foarte plăcut şi hidratează cuticulele!

Sper îţi placă prima mea manichiură de vară şi de ce nu, poate o vei recreea, nu? 🙂

Manichiura sidefata de vara Manichiura sidefata de vara-oja-flormar Manichiura sidefata de vara-oja-avonManichiura sidefata de vara-top-coat-flormarManichiura sidefata de vara-ulei-cuticule-lilla-rossa Manichiura sidefata de vara-produse-folositeprima manichiura sidefata de vara Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

14 thoughts on “NOTD: Manichiură sidefată de vară

  1. Imi place mult manichiura ta , este vesela si luminoasa ! Chiar astazi am folosit si eu un lac de unghii de la Flormar , o nuanta exact ca a ta doar ca din gama Jelly Look ! 🙂 Te pup !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: