Cum a fost pentru mine luna noiembrie 2019? #NovemberOnInstagram

Bună, draga mea!

Alegând pozele care să îmi amintească de luna noiembrie a acestui an, mi-am dat seama, încă o dată, cât de mult am lipsit din mediul online, cât de puține lucruri am împărtășit cu tine și cât de puțin conținut public în ultima vreme. Îmi pare rău pentru asta și trebuie să învăț să mă organizez mai bine în noul an, pentru că bloggingul încă este o pasiune care îmi aduce bucurie.

Am reușit să public clipul promis de multă vreme, cel cu One Brand Makeup Tutorial. În acel clip folosesc doar produsele de machiaj de la MissCop, un brand care se găsește pe site-ul celor de la PickNDazzle. Rezultatul final mie îmi place, deși mi-ar fi plăcut să fi testat și un fond de ten de tip stick. Primerul pentru ten, iluminatorul din paleta de iluminatoare și paleta de farduri ProColor 3 #sensual sunt câteva produse care îmi plac.

În luna noiembrie am luat parte la un eveniment foarte frumos organizat de DM, unde m-am simțit foarte bine. Deși a trebuit să mă trezesc mai devreme, nu am ratat invitația primită de la Alexa, căreia îi mulțumesc că s-a gândit la mine. Am făcut și un clip pe YouTube unde am prezentat puțin toate produsele primite la eveniment.

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer