Cum a fost pentru mine luna octombrie 2019? #OctoberOnInstagram

Bună, draga mea!

Încă mă gândesc la cât de repede a trecut anul acesta și parcă nu îmi vine să cred că am lipsit așa mult din mediul online, din blogosferă, din această lume de care sunt încă pasionată, chiar dacă poate nu se vede foarte mult și chiar dacă știu că anumite lucruri în acest domeniu nu s-au schimbat și nici nu cred că se vor schimba.

Un lucru este clar însă – luna aceasta a fost o provocare pentru mine și deși sunt mereu foarte obosită, simt că nu mai sunt eu. Simt că este nevoie de o schimbare în viața mea și mai știu că trebuie să încerc să devin mai nepăsătoare, să nu mai pun așa mult la suflet orice și să am mai multă grijă de mine. Și nu spun asta cu răutate sau egoism, mai ales că eu mă gândesc poate uneori prea mult la alții și la sentimentele lor. Ci o spun cu o conștientizare de care am nevoie.

Așa cum se observa și din fotografiile de mai jos, am postat destul de rar. Sfârșitul lunii m-a prins cu un nou curs la Atelierele Ilbah de care sunt foarte încântată, căci îmi doream de mult să învăț mai bine Photoshop. Și deși nu stăpânesc foarte bine acest program, am cumva o bază mai bună și câteva teme la activ. Miercuri am examenul final și trebuie să pun în practică tot ce am învățat.

Primul curs pe care l-am făcut la Ilbah a fost de Marketing Online (unde am învățat despre Google Analytics, Google ADS, Facebook ADS, strategii de marketing). Mi-a plăcut și acela, însă parcă nu a fost la fel de intens ca Photoshop și nici la fel de solicitant. Cu siguranță despre marketing aș avea nevoie să mai învăț și să pun în practică tot ce am învățat.

Sper că ești bine, prietenă dragă! Eu îți mulțumesc că pășești din când în când aici și nu uita că sănătatea și fericirea ta sunt foarte importante pentru ca tu, la rândul tău, să dai și altora. Te îmbrățișez!

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “Cum a fost pentru mine luna octombrie 2019? #OctoberOnInstagram

  1. Draga mea, iti multumesc tare mult!
    Poate voi posta poza finala de la examen. Si cu siguranta as vrea sa continui sa lucrez in acest program, caci face minuni! Si iti dezvolta imaginatia.
    Te pup cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: