june on instagram

Cum a fost pentru mine luna iunie 2019? #JuneOnInstagram

Bună, draga mea!

O lună pentru sufletul meu este iunie. Multe evenimente speciale personale au avut loc de-a lungul anilor, așa că încerc de fiecare dată ca în această perioadă să îmi iau concediu și să plec. Nici anul acesta nu a fost o excepție de la această regulă, așa că drumurile ne-au dus prin #Romania.

Am vizitat câteva locații cheie pe care doream să le bifez și anume: Palatul Brukenthal din Avrig (deși o parte din el este în paragină, grădina imensă este foarte frumoasă, oamenii sunt amabili, iar mâncarea este foarte bună), Castelul de Lut din Valea Zânelor (citind ulterior despre această locație, am descoperit cum a luat naștere acest loc instagramabil, parcă desprins din povestea cu Albă-ca-Zăpada și cei 7 pitici), Grădina Zoologică din Sibiu (aici intrarea costă doar 3 lei de persoană și recomand vizitarea ei ori dimineața, ori pe seară, când este răcoare și multe din animale nu se ascund de soare sau nu dorm).

La câțiva metri de grădina zoologică se află Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra din Sibiu (unde poți vedea foarte multe case din toată țara, un loc încărcat de tradiție românească, ce te poartă prin trecut – dă un search pe Instagram după această locație și vei vedea ce încerc să spun), iar la finalul acelei zi am făcut o oprire în minunatul și frumosul oraș Sibiu, unde am mâncat o înghețată bună în Piața Mare.

Am fost și la Sarmizegetusa pe urmele strămoșilor noștri și ultima oprire a avut loc la Castelul Corvinilor din Hunedoara, un loc care este atât de impunător. Mi-a plăcut foarte mult și mă bucur tare mult că am reușit să îmi creez amintiri minunate (multe din pozele din concedii urmează să le imprim, să le pun în albumul nostru).

Am realizat și un vlog din această mini vacanță, pe care îl poți (re)vedea pe canalul meu de YouTube. În rest, luna iunie nu a avut alte evenimente deosebite, în afară de multe ore de muncă parcă la foc continuu. Ah și să nu uit să menționez că am început să conduc zilnic.

Pentru tine cum a fost luna iunie a acestui an?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: