may on instagram

Cum a fost pentru mine luna mai 2019? #MayOnInstagram

Bună, draga mea!

Luna mai mi-a adus o frumoasă colaborare cu BonPrix și m-am bucurat să îți prezint 3 ținute de primăvară pe care le-aș purta oricând, pentru că mă reprezintă. Iubesc rochiile în perioada asta și aș fi în stare să îmi cumpăr zilnic una nouă (sau din second hand).

Mi-am refăcut balayage-ul la acel salon fain din București despre care am mai povestit pe blog (AveScissors), însă de data asta mi-am dorit și puțin roz, așa că am făcut și această schimbare de look.

O altă colaborare drăguță am avut și cu Pick N Dazzle. Am făcut cu tine unboxinguri pe YouTube și m-am bucurat de produsele primite în cutiile mele de frumusețe. Am descoperit câteva produse chiar faine care îmi plac și încă mai am câteva pe care nu le-am testat, dar voi reveni cu păreri pe măsură ce le voi folosi. Poți folosi linkul meu de afiliere dacă dorești să dai și tu o comandă. Vei primi în cont 12 lei, iar dacă alegi un abonament de 3 sau 6 luni, vei primi și câteva produse cadou.
https://www.pickndazzle.com/?referrerId=9565235

Am primit spre testare o noutate de la Melkior și până acum mă declar mulțumită de produs. Este vorba despre Blue Lash Mascara, pe care o port și la muncă. Cât despre waterproof mascara, recent lansată, nu pot spune decât că într-adevăr rezistă mult și bine pe gene, dar periuța nu mă încântă prea mult după o singură utilizare.

La evenimentul Infinite Love m-am simțit tare fain și mi-ar fi plăcut să ajung de la început. Site-ul lor arată mult mai bine acum față de varianta de acum un an și ceva, iar produsele merită încercate cu siguranță. Parfumurile lor sunt atractive, au ambalaje drăguțe și poți găsi multe variante persistente.

Am folosit deja câteva din produsele primite de la Barza și cum spuneam și în articol, sunt necesare și utile oricărei femei. Fie că vorbim despre plasturii pentru durerile menstruale (care chiar ajută), fie că vorbim despre teste de sarcină sau de ovulație.

View this post on Instagram

Proiectul "bebe" este destul de dezbătut după ce te căsătorești. Toată lumea te întreabă: "Și, când vine bebe!?" Dar asta nu se oprește aici! Pentru că următoarea întrebare apare când a venit primul bebe: " Și, mai faceți unul? Să aibe și el un fratiwer, o surioară! " Știu că este o întrebare nu tocmai potrivită, pe care și eu am adresat-o la rândul meu de multe ori, fără să mă gândesc că ar putea exista probleme în demararea proiectului "bebe" și că, din păcate, mulți se confruntă cu probleme de infertilitate. Așa că cel mai diplomat ar fi să încetăm cu aceste întrebări. De ce? Pentru că pur și simplu nu e treaba noastră, nu ne privește pe noi! Fiecare cuplu este liber să decidă pentru el! Dar până la a avea un bebe, toate ne confruntăm cu dureri în minunata perioadă roșie. Însă cei de la @barzatest au găsit soluția: plasturi pentru durerile menstrurale, care chiar funcționează. În plus, multe alte produse specifice problemelor feminine vom găsi la ei, iar asta nu poate decât să mă bucure. Mulțumesc pentru produse, dragii mei! Pe blog găsiți mai multe informații despre aceste produse, așa că vă aștept să le descoperiți. ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° #lorysblog #barza #vinebarza #barza25ani #barzatest #testdesarcina #flatlay #flatlayphoto #flatlayoftheday #femininity #feminineproblems #fertility #bebe #TeamLoredana

A post shared by Lory's Blog (@loredanamanciu) on

Pentru tine cum a fost luna mai a acestui an?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: