#JulyOnInstagram

Cum a fost pentru mine luna iulie 2019? #JulyOnInstagram

Bună, draga mea!

Luna iulie din acest an nu a fost foarte interesantă din punct de vedere al evenimentelor din viața mea. Asta pentru că în mare parte am muncit foarte mult, ceea ce înseamnă că am fost destul de obosită și am lipsit de pe rețelele sociale cam des. Dar am avut parte de 3 colete super drăguțe, care m-au bucurat.

De la Bioderma am primit cremele colorate Photoderm Nude Touch cu SPF50+ (nuanța deschisă aproape am consumat-o), burețelul lor mi se pare ok (și l-am văzut ieri în Farmacia Tei), iar uleiul uscat Photoderm Bronz este unul din preferatele mele (varianta cu SPF 30 am consumat-o și va urma și cea cu SPF50+, primită acum).

Tot în luna iulie vă arătam colecția mea de iluminatoare și am lansat #provocarealunii de care am uitat în anumite perioade (#myhighlightercollection).

Mi-am colorat părul roz și mi-a plăcut foarte mult rezultatul – intens și de durată. De data asta am folosit o vopsea semipermanentă de la Schwarzkopf Live pe care o recomand. Este ușor de folosit și poți obține rezultate bune chiar la tine acasă.

Ultimul colet de la Pick N Dazzle a fost doar cu produse de machiaj pe care le-am ales pentru a crea un machiaj pe YouTube. Clipul este deja filmat, dar trebuie editat, așa că va urma cât de curând.

Ultimul colet primit a fost de la Beautyisland.ro cu oje semipermanente de la Lilla Rosa și 2 top coat-uri de la Kodi. Ojele îmi plac, nuanțele sunt intense, se aplică ușor și sunt destul de asemănătoare cu cele de la Cupio, însă am observat că după vreo săptămână, două unghii au probleme (în sensul că ori se rupe unghia mea, ori se ia oja pe la marginile unghiei. Nu știu care e problema de fapt, căci asta se întâmplă indiferent că folosesc top coat sau ba și doar la două unghii, așa cum spuneam).

Pentru tine cum a fost luna iulie 2019? Ce lucruri interesante ai făcut?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: