august on instagram - lorys blog

Cum a fost pentru mine luna august 2019? #AugustOnInstagram

Bună, draga mea!

În luna august am încercat să revin cu micul meu proiect #tinuteleloredanei și am reușit să postez aproape zilnic ținute (au fost 16 în total, câte una pe zi, de luni până vineri). Acestea nu sunt chiar alese întâmplător, pentru că le gândeam și le alegeam cu o seară înainte și este o provocare, mai ales că trebuie să am grijă să nu repet foarte des anumite piese vestimentare. În ceea ce privește acest mic proiect, care îmi este în continuare foarte drag, mă bucur că am reușit să cresc acest hashtag și dacă vei căuta pe rețelele sociale, vei găsi toate propunerile mele de ținute pentru birou și nu numai. Țin să îi mulțumesc colegei mele care a avut grijă să mă ajute cu diferite colțuri și unghiuri drăguțe!

Am fugit un weekend la mare și am realizat că nu este chiar pe placul meu o astfel de escapadă. Mai ales când pleci ca aventurier, căci găsești destul de greu cazare. Și prețurile sunt destul de mari sincer pentru o noapte (poate dacă îți faci un plan dinainte altfel stă treaba, dar când programul nu îți permite în mod deosebit să îți faci un plan și pleci pe nepusă masă, să spun, nu e chiar atât de fain să iei o asemenea alegere).

Am filmat cu Aly două provocări, care ne-au amuzat și care sper că ți-au plăcut. Este vorba despre provocarea machiajului în ordine alfabetică (găsești clipul pe canalul meu de YouTube) și machiaj în 5 minute (găsești clipul pe canalul lebăduței de YouTube).

Pentru tine cum a fost luna august a acestui an? Ce lucruri interesante ai făcut?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Cum a fost pentru mine luna august 2019? #AugustOnInstagram

  1. te imbraci foarte frumos mereu esti super draguta roz in par ai avut o luna plina 🙂 noi am tot lucrat pe la casa si tot nu am terminat 🙁 dca ar fi mai mulți bani ar merge mai repede totul… dar incet le facem noi

  2. Awww ce draguta esti! Iti multumesc foarte mult pentru complimente si pentru ca esti activa pe paginile mele!
    Stiu ce spui…si inteleg perfect! Dar sigur cand veti termina, veti fi foarte mandri si va veti mai linisti! Mult spor sa aveti!
    Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: