Concurs – Voucher bijuterii handmade Julis Bijoux – INCHEIAT

Bună draga mea!

Am revenit din vacanţă şi sper îmi revin repede, pentru am multă treabă aici, pe blog! S-au întâmplat multe lucruri în această lună, a fost foarte plină pentru mine, dar extrem de frumoasă! pregătesc sortez şi câteva poze pe care le scot şi le pun în album, pentru a-mi aduce aminte cu drag peste ani de aceste momente!

Şi pentru te anunţăm zilele trecute pe Instagram şi Facebook am o surpriză pentru tine, iată a venit momentul dezvălui despre ce este vorba! Ţi-am vorbit pe blog săptămâna trecută despre Julis Bijoux şi despre bijuteriile lor lucrate cu multă atenţie şi dragoste, de care m-am îndrăgostit, aşa am pus la cale împreună un concurs frumos pentru tine!banner-concurs-lorysblog-julisbijoux

Ce poţi câştiga?

Un voucher în valoare de 50 lei pentru a-ţi achiziţiona orice bijuterii handmade de pe site!

Ce trebuie faci pentru a te înscrie la concurs?

  • Să dai LIKE paginilor de Facebook Lory’s Blog (AICI) si Julis Bijoux (AICI);
  • te abonezi la newsletterul Julis Bijoux: AICI (odată cu abonarea la newsletter vei primi şi un ghid gratuit: “Cum ţi asortezi bijuteriile în 7 paşi simpli”;
  • dai share concursului pe pagina ta de Facebook, în mod PUBLIC, pentru a putea verifica;
  • laşi un comentariu mai jos în care specifici: bijuteria ta preferată de pe site, adresa de mail cu care teai abonat la newsletter şi numele cu care ai dat like pe Facebook celor două pagini!

Durata concursului: 20.06 – 27.06.2016, ora 23:59!

Atenţie! Vom alege o câştigătoare în maximum 2 zile de la încheierea concursului prin Random.org şi o vom anunţa pe mail, după ce vom verifica dacă au fost îndeplinite toate condiţiile! * Acest concurs se desfaşoară exclusiv pe pagina blogului!

Succes tuturor!

LATER EDIT: Câştigătoarea se numeşte Pusa Raisa! Felicitări, draga mea! Te rog trimiţi mail cu datele tale şi alegerile tale – produse în valoare de 50 de lei!, la adresa de mail: office@julisbijoux.ro. Apoi, te rugăm postezi o poză cu produsele alese şi  ne oferi câte un tag: Lory’s Blog şi Julis Bijoux!

Mulţumesc fetelor pentru înscrieri şi rog nu fiţi supărate! Urmează încă cel puţin două concursuri aniversare pentru voi!

PS: Filmuleţul extragerii îl găseşti pe Facebook, aici: https://www.facebook.com/loredanamanciu.ro/videos/1909649832595293/

Comments

comments

11 thoughts on “Concurs – Voucher bijuterii handmade Julis Bijoux – INCHEIAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: