Giveaway de sarbatori cu Farmec – INCHEIAT

Giveaway de sarbatori cu Farmec – INCHEIAT

Buna dragile mele!

Pentru ca este luna cadourilor si pentru ca “este mai ferice sa dai, decat sa primesti”, am pentru voi o surpriza, in colaborare cu cei de la Farmec! Puteti castiga unul din cele 3 seturi cadou din gama Happiness, in functie de tipul de ten, oferite de Farmec

Mai exact: o persoana va primi unul din cele 3 seturi cadou: cu caise, cu afine sau cu zmeura! Pentru a va alege setul cadou, va rog sa intrati pe site si sa mentionati setul dorit!

seturi-cadou-farmec-happiness

Ce trebuie sa faci:

  1. Like paginii mele de Facebook – AICI si like paginii Farmec – AICI
  2. Sa dai share in mod public acestui concurs pe pagina ta de Facebook, cu mentiunea ca trebuie sa etichetezi 3 prietene.
  3. Sa te abonezi la blogul meu (in dreapta, vei gasi o casuta unde trebuie sa introduci adresa ta de mail, dupa care trebuie sa dai Sign up).
  4. Sa ne spui rutina ta de ingrijire a tenului.
  5. Sa lasi intr-un comentariu linkul share-ului, numele cu care ai dat like celor doua pagini si adresa de mail cu care te-ai abonat la blog. De asemenea, am rugamintea de a scris in comentariu si tipul de ten pe care il ai, pentru a primi produsele specifice tipului tau de ten.

Concursul dureaza de astazi, 11 decembrie 2015, pana pe 14 decembrie 2015 – ora 15:00! In aceeasi seara se va alege castigatoarea, urmand ca toate participantele sa fie receptive si atente, pentru a ne oferi datele de contact si pentru a primi produsele in cel mai scurt timp!

Bafta tuturor!

castigatoare-lorys-blog-farmec

Comments

comments

25 Comments

Post a Comment

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: