Bijuterii lucrate manual pentru oameni iubitori de frumos

Bună draga mea!

Ce spui de colierele şi bijuteriile lucrate manual? Îţi plac aceste accesorii, le apreciezi şi le porţi? Eu am apreciat întotdeauna oamenii care pot crea atât de multe lucruri frumoase cu mânuţele lor. Pentru nu am acest talent, dar nici răbdarea necesară, cu atât mai mult realizez câtă muncă stă în spatele unei perechi de cercei sau a unui colier. Şi cu cât are mai multe detalii, cu atât este nevoie de mai multă atenţie şi răbdare.

De aceea am fost încântată şi am acceptat cu mare drag port câteva bijuterii care mi-au atras atenţia de la Julis Bijoux, un site cu bijuterii handmade foarte interesante, frumoase, vintage, dar şi accesibile. Cred nu mai este nevoie spun ţinută poate schimba tot look-ul cu accesoriile potrivite! Alege fii unică cu Julis Bijoux! 🙂

Despre Julis Bijoux

Iulia Matei, fondatoarea acestui site, este o femeie pasionată de bijuteriile handmade şi pentru ea, această muncă pe care o practică de 3 ani, este una relaxantă. Împreună cu echipa ei, se inspiră de la noi, de la iubitoarele de frumos şi doreşte ne ofere încredere pentru a ieşi în evidenţă, doreşte ne simţim frumoase şi apreciate!

Comanda mea Julis Bijoux

Am primit comandă prin curier şi mi-a plăcut atenţia la detalii de care au dat dovadă. Fiecare produs ales a fost împachetat într-o punguţă sigilată şi am primit un mesaj scris de mână, dar şi o carte de vizită, unde le pot urmări activitatea pe Facebook, Instagram şi Pinterest. Site-ul este foarte simplu de răsfoit şi ai toate detaliile necesare despre plată, livrare, dar şi testimonialele clienţilor Julis Bijoux.

cercei-lucrati-manual-mov-julis-bijoux lantisor-lucrat-manual-love-julis-bijouxset-cercei-colier-julis-bijoux-multicolorset-cercei-colier-julis-bijouxinchizatoare-lantisor-julis-bijoux

Sunt oameni care muncesc cu drag şi trebuie ştii de asemenea câteva detalii importate:

  • În acest moment oferta lor principala este următoarea: la comandarea oricăror 2 coliere statement, vei primi unul gratuit din partea lor – oferta valabilă până la sfârşitul lunii!
  • La orice comandă indiferent de valoarea acesteia, vei primi un cadou surpriză!
  • Şi surpriza mare din partea noastră este următoarea: dacă vei comanda prin intermediul blogului meu, vei avea o reducere de 10%. Tot ce trebuie faci este îţi alegi produsele preferate, iar la finalul comenzii, după ce introduci produsele în coş, să introduci codul LORY10.

julis-bijoux-lorys-blog bijuterii-handmade-julis-bijoux julis-bijoux-colaborare-lorys-blog Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

10 thoughts on “Bijuterii lucrate manual pentru oameni iubitori de frumos

  1. Apreciez astfel de bijuterii si stiu cat munca, imaginatie, timp, dragoste si pasiune sta in spatele lor…am confectionat si eu cateva, in trecut! Am rasfoit site-ul si preturile mi se par foarte foarte bune! Sa porti cu multa plecere colierul si cercelusii! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer