Costume de baie pentru vacanţe de vis

Bună draga mea,

Încă încerc îmi revin după ziua de sâmbătă şi noaptea petrecută alături de cei dragi la nunta fratelui meu, la care m-am distrat maxim! Era şi normal – am aşteptat nunta aceasta de ceva vreme şi ţin mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase şi pentru mesajele primite pe reţelele de socializare! Promit revin cu mai multe poze în momentul în care le voi primi!


A fost prima dată pentru mine când am purtat o rochie lungăştiu, poate sună ciudat, însă nu sunt fană a acestor rochii, deşi trebuie recunosc uit cu drag la femeile care le poartă – este nevoie de atitudine şi prestanţă, iar în momentul în care mi-am dat tocurile jos, a fost ciudat, pentru o călcăm mereu în picioare! În orice caz, am ţinut morţiş schimb de rochie la biserică şi restaurant şi am ţinut morţiş ca la nunta fratelui meu am o rochie lungă. M-am simţit tare bine în ea! Iar dacă nu ai purtat una, te rog mergi probezi şi vei vedea vei găsi modelul care te avantajeze şi culoarea potrivită!

Dar astăzi nu vreau vorbesc despre rochiţele mele de la nuntă, ci despre costume de baie. Pentru începem ne gândim la vacanţă, la mare şi la plajă, am intrat pe acest site şi am ales 3 modele diferite de costume de baie, care mi-au atras atenţiaAcestea sunt deja reduse şi trebuie ştii poţi primi un bonus de 22%, pentru comenzile ce depăşesc 45$ – te sfătuiesc vorbeşti cu prietenele tale şi faceţi împreună o comandă. Cuponul de reducere se poate utiliza în perioada 15-30 iunie! Iar pentru comenzile ce depăşesc 30$ transportul prin poştă este gratuit, iar durata primirii comenzii este de până la 20 de zile lucrătoare!

Acestea fiind spuse, aştept îmi spui ce costum de baie îţi place sau dacă ai pus ochii pe un alt model de pe site!

http://www.zaful.com/high-waist-flower-print-bikini-set-p_181432.html?utm_source=loredanamanciu&utm_medium=csy-sonya&utm_campaign=loredanamanciu-b
Costum de baie floral
http://www.zaful.com/fringe-splicing-zig-zag-bikini-set-p_181422.html?utm_source=loredanamanciu&utm_medium=csy-sonya&utm_campaign=loredanamanciu-b
Costum de baie cu franjuri
costum-de-baie-intreg-buline-zaful
Costum de baie o piesa

Şi mai jos am ataşat detaliile despre promoţia aniversară pe care cei de la Zaful o au pentru clienţi, despre care am menţionat mai sus.

banner

 Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

6 thoughts on “Costume de baie pentru vacanţe de vis

  1. Cel mai mult imi place primul, imi plac slipii cu talie mai inalta, desi nu stiu cum mi-ar veni mie 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer