Ce mi-a plăcut în luna noiembrie 2018

Bună, draga mea!

Ultima lună din an este aici. Ești sau nu pregătită, decembrie a venit și în curând, noul an va bate la ușă și va trebui să îi răspunzi. Eu încă nu am intrat în atmosfera de sărbătoare și în principiu știu și de ce, însă asta nu înseamnă că nu voi încerca să mă bucur de cea mai frumoasă perioadă din an, căci da, Crăciunul și sărbătorile de iarnă sunt de departe, preferatele mele.

Dar până la a-ți povesti despre 2018, am notat 5 produse preferate din luna noiembrie și 5 conturi mișto de Instagram și le-am pozat, am început să scriu puțin despre ele și am reușit să și filmez un clip în care ți le prezint pe scurt.

Gel de dus Dove cu pere

  • Gel de duș Dove cu pere

Îmi place în primul rând mirosul de pere, iar eu iubesc aromele fructate în general. Este un gel de duș hidratant, cremos, nu usucă pielea și se găsește în orice supermarket la un preț bun.

Sampon pentru par vopsit CHI

  • Șampon pentru păr vopsit CHI

Aproape am consumat acest șampon și mi-a plăcut. Face spumă, protejează culoarea din păr, e ușor de folosit datorită pompiței și pentru un produs profesional, are un preț bun ().

Ulei de par Biosilk Hydrating Therapy

  • Ulei de păr Biosilk Hydrating Therapy

Deși aveam 2 uleiuri de păr începute, Georgiana m-a făcut să îl scot și pe acesta la înaintare. Lasă părul mătăsos, fin, îi oferă strălucire și netezește firele rebele. În plus, nu am simțit să îmbâncească părul și l-am folosit cu succes atât pe părul umed, cât și pe părul uscat. Am o variantă mică, însă este spornic și presimt că mă va ține destul de mult timp (l-am găsit aici, în varianta mare, de 118 ml)

Spray Bioderma Hydrabio Brume

  • Spray Bioderma Hydrabio Brume

Îl folosesc de cele mai multe ori dimineața, după ce mă spăl pe față, pentru că mă revigorează instant. Este bunși  pentru fixarea machiajului, pentru a calma pielea, pentru revigorare, iar eu l-aș putea compara cu o apă termală. Cel mai bun preț este, cu siguranță, la Farmacia Tei.

Acid hialuronic Hada Labo Premium

  • Acid hialuronic Hada Labo Premium

Pun 4-5 picături de acest produs pe tenul umed (fix după ce aplic sprayul de la Bioderma), masez produsul în piele și cobor spre gât și chiar pe decolteu. Obțin un ten hidratat, iar dacă nu te deranjează să aștepți cam 3 săptămâni după el, îți recomand să îl încerci. Eu l-am cumpărat de pe Ebay și se pare că este și foarte spornic. Aș putea să îl compar cu cel de la The Ordinary, pentru că mi se par similare la aplicare, la textură, la rezultate și la ambele am observat că tenul rămâne puțin lipicios, dar este ceva normal. Diferența dintre cele două o face faptul că acesta are în compoziție 5 molecule de acid hialuronic și că vine într-un recipient de plastic, are o cantitate mai mare și e chiar mai igienic de folosit și acesta este mai hidratant.

* 5 conturi mișto de Instagram *

#myfavouriteaccounts

conturi ig favorite noiembrie

* Unele linkuri din articol sunt de afiliere, însă dacă le accesezi, nu vei plăti nimic în plus la o posibilă comandă. Eu voi primi un mic comision din partea site-ului, iar ăsta este un mod de mă susține pe mine și blogul meu.

Acestea sunt preferatele lunii noiembrie! Sunt curioasă dacă avem ceva produse în comun sau poate chiar conturi de Instagram?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “Ce mi-a plăcut în luna noiembrie 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer