6 pași pentru îngrijirea tenului seară de seară

Bună, draga mea!

Dacă săptămâna trecută am vorbit despre , m-am gândit ca astăzi să îți arăt și produsele pe care le folosesc foarte des seara. Și insist cu îngrijirea tenului pentru că este chiar foarte importantă. Este importantă în primul rând pentru tine, pentru că te respecți pe tine și chiar dacă par multe produse, eu pe unele le-am introdus treptat și așa am ajuns la rutina pe care o am acum.

Așadar, îți voi prezenta 6 pași pentru îngrijirea tenului seară de seară. Înainte de toate, am să recunosc sincer că am seri în care mai sar peste anumiți pași, din cauza oboselii. Însă nicioadată nu omit să îmi demachiez tenul, fie că m-am machiat sau nu. Este pentru mine ca un reflex și îți doresc și ție să ai aceleași reflexe. :)) Dar în cele mai multe seri, rutina mea arată cam așa.

Apa micelara Nivea Black MicellAIR

  • Apă micelară Nivea Black MicellAIR

Cred că deja știi că micelarele sunt încă preferatele mele în ceea ce privește primul pas pentru un ten curat. În principiu datorită faptului că elimină bine machiajul și impuritățile, în câteva minute, fără să fie nevoie să insist prea mult. Și mi se pare și o metodă comodă, spre deosebire de un balsam demachiant, spre exemplu. În acest moment folosesc Black MicellAIR de la Nivea, care îmi place. Nu lasă tenul uleios demachiază bine tenul și este așadar eficientă. Prețul este iar un plus, căci este accesibilă.

Demachiant bifazic pentru ochi Nivea Black MicellAIR

  • Demachiant bifazic pentru ochi Nivea Black MicellAIR

Pentru demachierea ochilor prefer întotdeauna să apelez la un demachiant bifazic, mai ales dacă am folosit farduri sau eyeliner în ziua respectivă. Însă și dacă am folosit doar mascara, cum se întâmplă în cele mai multe zile, tot m-am obișnuit să întind mâna după un bifazic. Iar acest bifazic de la Nivea pe care îl folosesc acum face o treabă bună.

Gel de curatare spumant CeraVe

  • Gel de curățare spumant CeraVe

Același produs pe care îl folosesc în fiecare dimineață, fără excepție, îl folosesc și seara și anume gelul de curățare spumant CeraVe. Curăță blând și elimină orice urmă ar fi putut rămâne de la demachiere. Nu am uitat că am promis o recenzie și o analiză a ingredientelor, așa că va urma cât de curând.

Solutie cu BHA pentru puncte negre COSRX

  • Soluție cu BHA pentru puncte negre COSRX

Am acest tratament de la Gia (zâmbetgratis.com), care mi-a pus puțin produs într-un recipient, pentru a-l testa, înainte de a-l cumpăra. Și pot spune că îmi place, usucă coșurile și chiar și pe cele mari le ameliorează. Mă gândesc să îmi cumpăr varianta mare, deși totuși mi se pare o cantitate prea mare de produs, doar pentru mine, chiar și pentru utilizarea lui într-un an.

Crema de ochi Clinique All About Eyes

  • Cremă de ochi Clinique All About Eyes

Dacă nu folosesc soluția de cofeină de 5% de la The Ordinary, pe care ți-am arătat-o în articolul trecut, apelez la crema de ochi Clinique. Este hidratantă, intră repede în piele și deși nu am observat să facă în totalitate ce promite (să elimine pungile și cercurile întunecate din zona ochilor), vreau să o consum. Personal, nu consider că merită achiziționată la preț întreg, care este de vreo 150 de lei.

Ser Bioderma Hydrabio

  • Ser Bioderma Hydrabio

În cele mai multe seri întind mâna după Hydrabio Serum de la Bioderma, dar uneori apelez și la crema antirid de la Pell Amar. Serul acesta este chiar lejer pe ten, hidratează și îmi lasă pielea fină și catifelată. Nu am mai povestit despre el până acum pe blog, deși îl folosesc de mai bine de două luni și pe el, dar îmi place că intră repede în piele și hidratează.

  • Îngrijire suplimentară la ceas de seară

Uit în multe seri să aplic și un balsam de buze sau crema de gălbenele, dar recunosc că hrănește buzele și este un pas necesar.

Cel puțin o dată pe săptămână aplic și o mască de față – poate fi una hidratantă, exfoliantă sau chiar masca magnetică despre care am povestit zilele trecute.

Trebuie să mă decid la un acid de tip AHA sau BHA mai degrabă, căci este sezonul ideal pentru un astfel de produs în rutina mea de îngrijire. Și nu știu dacă să aleg COSRX sau The Ordinary, așa că mă mai interesez și din decembrie poate apare un produs nou în rutina de seară. În orice caz, un astfel de produs nu se aplică seară de seară și e musai să aplici SPF zi de zi.

Aceștia sunt pașii pe care eu îi urmez aproape seară de seară și acestea sunt produsele pe care le folosesc în acest moment. Vreau să știu cum arată rutina ta de îngrijire seara. Ce produse folosești? Care sunt pașii peste care nu sari seară de seară, indiferent de cât de obosită ești?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “6 pași pentru îngrijirea tenului seară de seară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer