#ChristmasWithLory – Idei de cadouri pentru Crăciun sub 50 de lei

Bună, draga mea!

Menționam într-un articol trecut și pe rețelele sociale că mi-a venit ideea de a lucra la câteva postări cu tematică de Crăciun, așa că am început să lucrez la ele și sper să te inspire, să te ajute. M-aș bucura foarte mult să aflu părerile tale pe parcursul apariției postărilor, adică toată săptămâna aceasta. Și cum este cel mai ușor să urmărești anumite postări, decât dacă nu prin hashtaguri? Așa că am creat #ChristmasWithLory, pe care o să îl folosesc la toate postările crăciunistice.

Zilele trecute mă întrebau  fetele despre idei de cadouri de Crăciun, căci este perioada în care se organizează celebrul deja Secret Santa. Eu nu am parte de așa ceva, căci nu am colegi la locul de muncă, însă și eu fac cadouri și este o perioadă care îmi place mult, pentru că pot dărui, pot împacheta cadouri pentru a face o mică bucurie celor dragi.

Idei sunt foarte multe, iar bugetul poate fi o problemă pentru mulți, dar în articolul de astăzi am câteva propuneri ce nu depășesc suma de 50 de lei. Sper să găsești cel puțin o propunere utilă în cele ce urmează. 

Propuneri de cadouri pentru doamne

Doamnele sunt înnebunite în general după produse de machiaj sau chestii decorative, așa că doar la o simplă vizită în Pepco de exemplu vei găsi o mulțime de lucruri de sezon (rame foto, păturici pufoase, globulețe, lumânări parfumate, luminițe, forme pentru prăjituri). Sigur va găsi ea loc în casă pentru ele și spun asta pentru că și eu mă număr printre ele.  În funcție de preferințele ei, vei găsi la tot pasul idei, sunt sigură. Însă chiar și așa, m-am gândit la 10 propuneri ce nu depășesc 50 de lei

idei de cadouri pentru femei

Propuneri de cadouri pentru domni

În funcție de bărbat și de pasiunile pe care le are, se găsesc idei și pentru domnii din viața noastră. Fie că îi place să se joace,  să citească, să asculte muzică sau să facă sport, eu am găsit 10 idei care sper să te ajute.

idei de cadouri pentru barbati

Propuneri de cadouri pentru copii

Nici pentru cei mici nu cred că este foarte greu să alegi un cadou, căci ei sunt cei care se bucură la jucării, cărticele sau alte lucruri care știi că îi fac plăcere. Cel mai bine este să îi întrebi pe părinți ce le place micuților lor. Iar dacă alegi ceva de îmbrăcat, recomandarea mea este aceeași – să întrebi părinții de măsurile copilului lor.

idei de cadouri pentru copii

Acestea sunt propunerile mele de cadouri de Crăciun, cu un buget sub 50 de lei. Bineînțeles, lista poate continua, însă probabil și bugetul va trebui mărit, în funcție de dorințele celor dragi, dacă alegi să fii Moșul cel bun.

Înainte de orice, nu uita că gestul contează și orice cadou frumos ambalat va fi apreciat cu siguranță. Eu abia aștept să termin lista de cumpărături pentru cei dragi și să împachetez cadourile.

Tu ai terminat de făcut cumpărături? Te-a inspirat articolul de astăzi? Ai găsit interesante propunerile mele?

* Unele linkuri din articol (cuvintele bolduite) sunt de afiliere, însă dacă le accesezi, nu vei plăti nimic în plus la o posibilă comandă. Eu voi primi un mic comision din partea site-ului, iar ăsta este un mod de mă susține pe mine și blogul meu.

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “#ChristmasWithLory – Idei de cadouri pentru Crăciun sub 50 de lei

  1. Eu mai am de cumparat pentru cateva persoane si sper sa termin zilele astea ca apoi sa ma apuc de impachetat. Imi plac sugestiile tale pentru ca imbina utilitatea cadourilor cu gestul frumos si pretul prietenos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: