10 lucruri care mă enervează!

Bună draga mea!

O nouă lună de toamnă, o nouă săptămână, un nou articol! Pentru am câteva articole mai personale ca schiţe, m-am gândit întreb pe Facebook ce anume ţiai dori afli mai întâi, iar articolul câştigător este cel de faţă: Lucruri care enerveazăMulţumesc tuturor pentru răspunsuri, le-am notat pe toate şi chiar nu aşteptam primesc atâtea voturi la cele trei propuneri! Vor urma şi celelalte, trebuie mobilizez, pentru am agenda destul de plină şi sper le bifez pe toate în toamna aceasta şi îţi ofer informaţii noi şi utile!

Eu personal bucur acest articol a fost votat de cele mai multe dintre voi, pentru eram oarecum mai pregătită cu răspunsurile şi m-am gândit rezum la 10 lucruri ce fac parte din viaţa personală, ce nu au legătură cu bloggingul, astfel încât să  cunoşti mai bine! Şi eu vreau te cunosc mai bine, aşa aştept mi laşi în comentarii şi câteva lucruri care te enervează pe tine cel mai mult, care te scot pur şi simplu din sărite, pentru până la urmă este normal existe lucruri care nu ne fie pe plac şi ne dea o stare de nervozitate sau de proastă dispoziţie! Ce e de făcut pentru a trece peste aceste momente? ne calmăm, le uităm şi ne bucurăm în continuare de ziua respectivă! 🙂

 1. enervează oamenii care traversează pe trecerea de pietoni pe bicicletă! Hey, trebuie ştii stând în şa, nu eşti considerat pieton şi nu ai prioritate! Traversează trecerea de pietoni ţinând bicicleta pe lângă tine, nu stând pe ea! Trecerea de pietoni este pentru pietoni! PS: Există şi un cod rutier în această privinţăaici!
 2. traversare-bicicleta-trecere-pietoni enervează oamenii care se urcă în RATB şi parcă s-au pupat cu ţigările şi scrumierele! Şi ce e mai “frumos”, este atunci când aceştia se aşează lângă mine – minunat!
 3. enervează la culme persoanele care nu îmi răspund la mailuri (mesaje sau la salut)! Înţeleg poate ai nevoie de puţin timp pentru a şti ce răspuns oferi la mailul primit, dar -o! Spune-miDa“, spune-mi “Nu”, spune-mi te gândeşti…dar răspundemi! Si fii politicos!
 4. raspunde-la-e-mail enervează atunci când ajung la casa de marcat cu toate produsele pe bandă, iar persoana dinaintea mea îşi seama a luat totuşi prea multe produse şi nu are bani le achite. În acel moment, e minunat aştepţi  se anuleze bonul, iar persoana respectivă se gândească la ce renunţă, astfel încât şi poată lua cât mai multe produse.
 5. Nu-mi plac şi enervează domnişoarele din magazinele în care intri arunci câte un ochi (sau doi) şi vin imediat la tine şi te abordează: “Bună ziua! pot ajuta cu ceva?” Sau alte lucruri asemănătoare. Eu înţeleg poate asta e politica firmei, însă lasă frate puţin uit, iar dacă am nevoie de informaţii sau detalii, te voi întreba lămureşti.
 6. enervează la culme când grăbesc, iar maşina/metroul sau orice alt mijloc de transport la care apelez şi de are am nevoie, pleacă din faţa mea…apuc doar -i mai fac cu mâna! Şi dacă tot este vorba despre RATB, o ţi spun enervează la maximum faptul vin atât de greu unele maşini pe anumite rute, încât nu poţi nici respira de aglomerat ce este…iar dacă plouă puţin, se închid toate geamurile şi mai tragi o gură de aer la următoarea staţie, gură de aer care trebuie ţi ajungă până la următoarea staţieşi tot aşa!
 7. enervează când îmi sună telefonul şi evit răspund atunci când sunt într-o cabină de probă într-un magazin şi ştiu afară este coadă la probă! Şi sunt alţii care nu au nici o treabă şi sunt atât de relaxaţi, încât parcă te doare pe tine!
 8. enervează firimiturile şi nu suport lucrurile lipicioase în general, în special prin bucătărie (blat, masă, tigăi).
 9. scot din sărite acele persoane care îşi dau seama nu-şi găsesc cartela de metrou şi se postează precum un afiş în faţă aparatului şi îşi caută cartelă…”te domne’ şi tu într-o parte până găseşti cartela, unii oameni se grăbesc!”
 10. Şi încă ceva care enervează şi este un lucru pe care nu-l înţeleg (şi sper nu mi se întâmple): acele persoane care spun vin la un eveniment la care sunt invitaţi şi nu vin. Înţeleg acele cazuri în care se întâmplă ceva ce nu poate fi evitat, dar aş aprecia (şi cred şi cei care te invitădacă ai suna şi ţiai cere scuze! Apreciez enorm oamenii care nu te încurcă! Aşa , dacă sunt oameni care fac asta din diferite motive şi citesc acest articol, încurajez, oameni buni, spuneţi NU dacă ştiţi nu vreţi mergeţi, nu face plăcere sau pur şi simplu nu permiteţi din punct de vedere financiar! Este mult mai bine pentru toată lumea şi nu s-ar supăra nimeni! Veţi fi sunaţi confirmaţi sau nu prezenţa la eveniment şi trebuie ştiţi nu trebuie simţiţi obligaţi să mergeţi! Eu personal am spus nu pot merge când nu am putut, iar oamenii aceia (mirii) nu au fost dezamăgiţi, supăraţi şi am păstrat legăturile! E mult mai corect pentru toată lumea!

Acum este rândul tău! Ce lucruri te enervează cel mai mult şi te scot din sărite?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

14 thoughts on “10 lucruri care mă enervează!

 1. Cam tot ce ai scris tu, ma enerveaza si pe mine :)). Cu exceptia situatiilor create de autobuz/metrou etc. pentru ca locuiesc intr-un oras mic si nu sunt astfel de mijloace de transport.

  Ar mai fi cateva chestii care ma enerveaza si pe primul loc se afla oamenii care plescaie guma in gura in asa hal ca ma iau caldurile pe sina spinarii de nervi :)).

 2. Si pe mine ma enerveaza “locomotivele”, mai ales dimineața cand am nevoie de aer curat. Si ma enervează cand nimeresc la case de marcat unde cei din fata platesc cu bonuri, iar casiera stampileaza cateva minute bune :))

  1. Si eu platesc cu bonuri, dar incerc sa le am pregatite de acasa…desi ultima data am uitat sa le rup din carnetel 😀
   Sorry, se mai intampla! 😀
   Multumesc de vizita! :*

 3. Ohh, cei care fumeaza ma scot si pe mine din sarite. Probabil datorita tutunului nu isi dau seama cat de oribil miros, a transpiratie imbibata cu tutun. Indiferent cat de bine ar fi imbracati, daca sunt asa, prefer sa nu stau in preajma lor.
  In autobuz ca in autobuz, dar eu mai dau si peste taximetristi care miros ca o scrumiera :)) cand am “noroc”

 4. Ha, ha! Chiar m-a amuzat postarea ta!
  Avem multi numitori comuni si singurele situatii in care nu ma regasesc sunt cele ale RATB-ului. Decat sa merg cu autubuzul mai bine merg pe jos. :))) Bine, Sibiul e muuult mai mic. ;))
  Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: