Vreau să merg la #GlowbyDM în Viena cu Alina Ceușan + un truc de machiaj

Bună, draga mea!

Încă de când am citit postarea Alinei Ceușan cu marele titlu Bloggers Wanted am fost foarte interesată să aflu despre ce este vorba. Și am citit de câteva ori articolul acela, pentru a fi sigură că înțeleg exact ce trebuie să fac pentru a mă înscrie la acest concurs.

Acest concurs este dedicat bloggerilor de beauty, fashion sau lifestyle, iar premiul constă în participarea la unul din cele mai mari evenimente de beauty și fashion de pe scena germană – GLOW by dm drogerie markt. Doar ideea de a petrece o zi cu Alina mi-a dat curaj să scriu această postare și după mai multe ore în care m-am tot gândit despre ce să scriu, iată că am decis să îți prezint un truc de machiaj.

Un truc de machiaj pe care îl știu de mulți ani și probabil nici ție nu îți este necunoscut. Și pentru a împărtăși cu tine acest truc de machiaj, am achiziționat special rujul lichid mat de la Trend It Up, într-o nuanță tare mișto și vibrantă, Ultra Matte Lipcream, nuanța 038.

Am mai încercat produse marca trend It Up și mi s-au părut ok. În plus, prețurile sunt chiar prietenoase. Dar înainte de a merge în magazinul DM de lângă casă, mi-am notat două trucuri pe care să ți le prezint și la care aș apela dacă aș merge cu Alina în Viena. Aș apela la o culoare în machiajul meu, însă nu mi-aș dori să petrec prea mult timp cu acest aspect, pentru că sigur aș avea multe lucruri de văzut șimulți oameni de întâlnit. Și după mai bine de 20 de minute petrecute la raftul Trend It Up, m-am decis.

rujul lichid mat de la Trend It Up

Ruj lichid pe post de eyeliner

Se ia un ruj lichid într-o nuanță vibrantă, se aplică pe buze, pentru a ieși în evidență. Căci nu ai cum altfel, cu o asemenea alegere. Și tot aceeași nuanță se aplică la ochi, pe post de eyeliner, folosind o pensulă unghiulară.

Dacă vrei să testezi eyelinere colorate și nu vrei să cheltui mulți bani, acest truc este ideal. În doar câteva minute vei obține un look îndrăzneț. În plus, dacă vrei să te asiguri că va rezista mai bine la ochi, recomand să aplici un fard în aceeași nuanță peste linia de eyeliner creată.

Ruj lichid pe post de eyeliner - Lorys Blog
Truc de machiaj cu ruj lichid - lorys blog

Mie îmi place tare cum cum se vede și sper să încerci și tu, măcar o dată acest truc. Este ușor de realiazat(mai ușor decât cu linia de tuș negru), amuzant și look-ul este unul jucăuș.

Prin acest articol, particip la campania de recrutare GLOW by dm drogerie markt cu @AlinaCeusan.

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

8 thoughts on “Vreau să merg la #GlowbyDM în Viena cu Alina Ceușan + un truc de machiaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer