Ce mi-a plăcut în luna decembrie 2018

Bună, draga mea!

Înainte de a trece la produsele anului, atât în privința produselor de machiaj, cât și a celor de îngrijire, am vrut să menționez și favoritele lunii decembrie 2018. Așa că am ales și de data asta 5 produse + 5 conturi faine de Instagram (sub 10K), dar și două cărți care mi-au plăcut.

 * 5 produse mișto *

favoritele lunii decembrie 2018
 • Pudră de orez Mayam

O pudră pulbere foarte ieftină și fină, pe care am luat-o din farmacia Tei și pe care am pus-o într-un recipient de la Mustaev, pentru a o putea folosi. Îmi place tare mult și o folosesc la fiecare machiaj. Matifiază tenul, fixează produsele cremoase, nu încarcă tenul, nu oferă culoare, ceea ce o face ideală. Dacă ești interesată, voi povesti mai pe larg despre acest produs într-un articol viitor.

 • Wonder Wing Eyeliner Rimmel London

Un eyeliner de tip ștampilă despre care am mai vorbit, însă am zis că este momentul să îl introduc și la favorite, căci mi-a ușurat munca în multe zile. Vârful său face ca aplicarea codiței de eyeliner cu care multe avem bătăi de cap să fie mai ușoară, mai precisă. Am și un clip demonstrativ pe YouTube în care folosesc acest produs.

 • Ser Bioderma Hydrabio

Am menționat acest ser și în articolul despre îngrijirea tenului seara (link aici) și pentru că aproape l-am consumat, am vrut să îl menționez și aici. Este un ser care intră repede în ten, nu lasă peliculă grasă, hidratează tenul

 • Cremă de mâini Orly Rich Renewal

Pentru că am rămas fără cremă de mâini în casă, am verificat cutia în care îmi țin produsele neîncepute și am zărit-o pe dânsa. Ce moment mai bun să o pun la treabă dacă nu acum, iarna, când mâinile se usucă și se înăspresc mai mult? Da, rezultatul îmi place! Intră repede în piele, chiar îmi simt pielea mai fină și hidratate, miroase plăcut și o folosesc cu succes în orice moment al zilei.

 • Pure Velvet Cream Blusher H&M – Sunny Peach

Nu credeam că o să îmi placă așa mult un blush cremos, eu fiind o iubitoare de blush pudră. Dar produsul ăsta m-a cucerit repejor. Are o nuanță rozalie super drăguță și plăcută și îmi place că are și niște particule irizante, care se văd așa frumos pe ten.

* 2 cărți mișto *

Carti preferate in decembrie
 • Sawako Ariyoshi – Parfum de curtezană

Cartea are deja o recenzie pe blog (), așa că nu voi insista. Însă ce mi-a plăcut mult a fost faptul că personajul principal reușește să își construiască o afacere chiar și când nu are nimic, imediat după război. De asemenea, mi se pare incredibil cât de egoistă poate fi o mamă, atât de egocentristă, încât nu pot decât să fiu, încă o dată, recunoscătoare că mama mea m-a crescut, m-a alinat, m-a răsfațat cum a putut ea mai bine, că a avut grijă de mine…zi de zi, oricât de greu i-ar fi fost.

 • Matt Haig – Un băiat numit Crăciun

O poveste pentru copii tare drăguță, amuzantă, dar totuși cu un subiect foarte important la bază – acela de a dărui din suflet, pentru a-i face pe alții mai fericiți. Prin exemplul tău de om bun, poți înmuia inimi.

* 5 conturi mișto de Instagram *

#myfavouriteaccounts

#myfavouritesaccounts

Acum, că ți-am arătat preferatele lunii decembrie, vreau să știu dacă avem ceva în comun. Produse, cărți sau conturi de Instagram – sunt foarte curioasă dacă urmăreai aceste conturi sau dacă îți plac!

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

6 thoughts on “Ce mi-a plăcut în luna decembrie 2018

  1. Am notat, Cristina! Voi face o postare despre pudra asta de orez cu siguranta!
   Sper sa iti placa si celelelate persoane mentionate!
   Te pup si multumesc pentru vizita!

 1. deja am cautat clipul cu wonder wing! eram super curioasa de el, dar cum sunt antitalent, nu cred ca nici macar el ma poate ajuta. abia cu creioanele ma mai descurc un pic, dar nici decum la codite. acolo nici sablonul nu m-a ajutat, zici ca am 2 maini stangi! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer