Voi fi prezentă la Webstock 2018, la ediția aniversară de 10 ani

Bună, draga mea!

La Webstock am participat în ultimii 3 ani, așa că nu este o noutate pentru mine acest eveniment. Știu cum se desfășoară, în mare parte, însă în fiecare an au fost teme diferite și speakeri diferiți (am scris pe blog despre experiențele mele la event – poți da search pe blog după Webstock). Sunt fericită că am ocazia și anul acesta să fiu blogger acreditat la eveniment și abia aștept să văd de ce surprize vom avea parte, la ediția aniversară de 10 ani!

Vodafone este partenerul fondator al evenimentului, iar la prima ediție, în 2008, au fost 300 de invitați. De atunci, numărul acestora tot crește, Webstock fiind cel mai mare eveniment din social media din România. Și nu exagerez, mai ales că sunt oameni care vin din multe colțuri ale României, nu doar din București, să participe și să socializeze. Este o zi întreagă plină de evenimente, povești, lucruri pe care le putem învăța de la cei care au succes în acest domeniu.

Așadar, pe 5 octombrie voi fi prezentă la Webstock 2018, la ediția aniversară de 10 ani, care se va ține tot la Hotel Mariott, încă de dimineață. Tot ce voi posta în mediul online legat de acest eveniment va avea hashtagul #webstockro, așa că dacă dorești să afli și să vezi mai multe din ziua aceea, trebuie să urmărești acest hashtag. Abia aștept să văd surprizele pregătite pentru participanți anul acesta.

Votează și tu!

S-a dat deja startul votului online pentru Absolut Online Personality of the Year! Sunt nominalizate cele mai active și apreciate persoane din online și poți vota și tu ce persoană consideri TU că merită acest titlu anul acesta. Te rog să accesezi acest link:

http://bit.ly/ABSOLUTpersonality18.

Încă poți solicita invitație la eveniment!

Incă se poate solicita acreditare la eveniment, pe site-ul oficial:

http://www.2018.webstock.ro/participare.php#top

Rămâi la curent cu evenimentul Webstock 2018

Facebook Page: https://www.facebook.com/webstock/
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/708357382837579/
Twitter: www.twitter.com/webstockro
Instagram: www.instagram.com/webstockro/

Deci, cu cine mă văd la #Webstock2018?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer