#JulyOnInstagram

Bună, draga mea!

Astăzi avem un articol cu mai multe poze de pe Instagram, așadar este timpul să fac o retrospectivă a lunii iulie #JulyOnInstagram. Îmi place să mă uit pe pozele din luna care a trecut și apoi să le postez într-un articol, căci mă ajută să-mi dau seama că am motive pentru care să fiu recunoscătoare Că totuși viața mea este frumoasă și plăcută, deși mă confrunt și eu, ca fiecare, cu diferite gânduri, idei, probleme și nemulțumiri. Cred că este foarte important să ne uităm puțin în jurul nostru și să vedem că uneori, problemele noastre sunt totuși mici, în comparație cu ale multor oameni care nici măcar nu au apă curentă, nu au ce mânca și își duc cu greu zilele. Așa că eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am!

#ThankYouGod este un hashtag pe care încerc să îl folosesc și pe InstaStory cât mai des, căci avem nevoie să conștientizăm toate lucrurile pe care le avem și care ne fac viața mai plăcută. Mi-ar plăcea să discutăm despre acest subiect și chiar mă gândesc la un articol pe tema asta. Ce spui? Te alături și tu acestei idei? Ne uităm mai mult la ceea ce avem și devenim împreună mai recunoscătoare?

 

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “#JulyOnInstagram

  1. Foarte buna ideea ta de a fi mai recunoscători, de a ne gândi mai mult la ce avem și mai puțin la ceea ce ne lipsește. Sunt în asentimentul tău, fericirea sta în lucrurile mărunte și nu neapărat materiale, iar gândindu-ne la ce ne mai dorim, de multe ori uitam sa apreciem ceea ce am primit deja. O duminica superba!❤️

    1. Multumeeesc! Ma bucur ca si tu gandesti la fel. Adevarul este ca retelele astea sociale ne cam fura bucuria uneori…ne transmite invidie, rautate, gelozie…Ar trebui sa avem mai multa grija la ce ne uitam pe social media!

        1. Asa este! E greu sa fii selectiv…e greu sa nu iti doresti ce vezi…pentru ca asa suntem construiti. Dar trebuie sa gasim un echilibru. Si eu il caut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer