Vapour Rub – remediu eficient contra congestiei nazale

Bună, draga mea!

În urmă cu ceva timp am aflat despre un produs care mi-a stârnit curiozitatea , în special gândindu la nepoţeii mei mai mici. Pentru ştiam mamele lor au avut câteva probleme de sănătate cu cei mici şi pentru în perioada asta răcesc mai repede şi mai des, m-am gândit acest produs îi va ajuta pe cei mici poată respira mai bine. Bebeluşii pot avea probleme de respiraţie din nenumărate motive: răceli, alergii sau infecţii. În toate aceste afecţiuni, Vapour Rub poate completa cu succes celelalte indicaţii medicale.

Vapour Rub este un unguent cu efect decongestionant. Conţine un amestec de uleiuri de eucalipt, cimbru şi mentol. Vaporii din acest unguent au capacitatea de a face respiraţia bebeluşilor şi copiilor mai uşoară, astfel încât ei poată fi hrăniţi fără probleme şi totodată poată dormi liniştiţi. Unguentul se aplică în cantitate mică pe pieptul copilului. Alternativ sau preventiv, se poate aplica Vapour Rub pe o bucată de material textil care se aşează în zona în care stă copilul, însă fără îi fie la îndemână.
Vapour Rub are şi rol de prevenţie, precum şi de ameliorare a congestiei nazale. Poate fi folosit pentru a uşura respiraţia copiilor sau pentru a purifica aerul din camera copilului. În perioadele cu incidenţa mai mare a virozelor şi a alergiilor, Vapour Rub ajută la prevenirea acestor afecţiuni. Produsul se poate achiziţiona din Farmacia Tei, Bebe Tei, Help Net, Sensiblu, Farmacia Dona, Duc Farm, Farmacia Ana Maria, Drogerie Markt şi chicbebe.ro.
Produsele disponibile:
Vapour Rub Snufflebabe, 24g, pentru bebeluşi începând de la 3 luni, preţ aproximativ 17 lei.
Vapour Rub Bell’s, 50g, pentru bebeluşi începând de la 6 luni, preţ aproximativ 22 lei.

Pentru mai multe informaţii, intră pe site-ul lor sau pe pagina de Facebook!

  • Voi reveni cu un update la articol pe măsură ce produsul va fi testat pe o perioadă mai lungă, însă până în acest moment mămica care a testat produsul este mulţumită, pentru  baiatul ei poate respira mai bine când este răcit!

Comments

comments

4 thoughts on “Vapour Rub – remediu eficient contra congestiei nazale

    1. Trebuie sa spun ca poza este luata de pe site-ul lor! Voi face update la postare si atunci voi pune pozele mele!
      Da, am citit ca este bun si pentru adulti! Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer