Ultima lună din abonamentul Dazzling de la PickNDazzle

Bună, draga mea!

În ultima lună, am avut ocazia să explorez și mai multe produse de la PickNDazzle, un serviciu de abonament lunar, personalizat, care îți permite să descoperi și să testezi cosmetice nou apărute pe piață, adecvate preferințelor personale. Produsele din ultima cutie au avut o valoare de peste 500 de lei, iar la final, prețul pentru această cutie a fost de 99 de lei.

Abonamentul Dazzling de luna martie

@loredana.manciu

Ultima cutie din abonamentul de produse cosmetice Dazzling de la Pick’N’Dazzle Am avut produse în valoare de peste 500 de lei, dar am plătit doar 99 de lei. Pentru că este cutia nr 6, iar la final, acesta este prețul cutiei. Iti zic mai multe despre produse în clip. #pickndazzleromania #dazzling #TeamLoredana #loredanamanciu #lorysblog #abonamentcosmetice #pickndazzle #teeezcosmetics #treetstraditions #paeseminerals Tu ți-ai făcut abonament? Ce anume te-ar determina sa o faci?@Pick N Dazzle

♬ original sound – Loredana Manciu
  • BB Cream TREW, 30 ml

Am ales ambele variante de culori disponibile și anume Clear și Medium. Nuanța 01 Clear este pentru mine, pentru că așa cum am mai spus de câteva ori, m-a surprins foarte plăcut acest produs, așa că mi-am făcut un mic stoc. Nuanța 02 Medium va ajunge la una din urmăritoarele mele active, ca un mic cadou, drept recunoștință.

Acest BB Cream oferă un aspect foarte natural, este destul de rezistent, uniformizează tenul și netezește textura pielii. Are o acoperire mică, dar după ce îmi finalizez machiajul cu restul de produse, îmi place foarte mult rezultatul final.

BB Cream TREW_Clear_Medium_PickNDazzle_Lorys_Blog
BB Cream TREW_PickNDazzle_Lorys_Blog
  • Primer matifiant Revuele, 30 ml

Baza de machiaj matifiantă de la Revuele netezește tenul, se laudă că ține sub control sebumul pe parcursul zilei. Momentan am folosit-o o singură dată, așa că nu am neapărat o părere despre produs.

Primer matifiant Revuele_PickNDazzle_Lorys_Blog
  • Pudră pulbere pentru matifiere și fixare Paese Bamboo Powder, 5 gr

Această pudră pulbere garantează un finiș mat, de lungă durată, netezește pielea și îi conferă o strălucire delicată. Amidonul bam-boo conținut în această pudră matifiantă reduce vizibil ridurile și micile imperfecțiuni ale tenului și reglează excesul de sebum.

Pudra pulbere pentru matifiere Paese Bamboo Powder_PickNDazzle_Lorys_Blog
  • Creion de ochi Fury de la Teez

Am ales un creion de ochi maro, fiind perfect pentru persoanele cu tenul și părul deschis și ideal de purtat pe parcursul zilei. Este ușor de folosit, este cremos, intens, rezistă bine și îmi conturează frumos ochii albaștri.

Creion de ochi Fury de la Teez_PickNDazzle_Lorys_Blog
  • Creion de buze NL Beauty, nuanța 02 Wild

Dețin și nuanța 01 și pentru că mi-a plăcut foarte mult, mi-am ales încă o nuanță. Îmi plac aceste creioane de buze pentru că sunt pigmentate, ușor de folosit, rezistente și de multe ori îmi place să le port pe toată buza, cu puțin gloss deasupra. O combinație super!

Creion de buze NL Beauty_PickNDazzle_Lorys_Blog
  • Ruj lichid mat Alix Avien, nuanța 521 Wild Red

Un roșu perfect. Pigmentat, rezistent, nu usucă buzele, aspect mătăsos care se usucă repede, acest ruj este mai mult decât binevenit în noua mea colecție de rujuri lichide mate, care rămân în continuare, preferatele mele.

Ruj lichid mat Alix Avien_nuanta 521 Wild Red_PickNDazzle_Lorys_Blog
Ruj lichid mat Alix Avien_521 Wild Red_PickNDazzle_Lorys_blog
  • Gel de duș Healing In Harmony Treets Traditions, 200 ml

Încă un produs descoperit și favorit din cutiile PickNDazzle este acest gel de duș. Este o reală plăcere să îl folosesc, simt că mă liniștește și relaxează. Nu usucă pielea, are un miros foarte plăcut și relaxant chiar. Pe eticheta scrie că nu conține săpun, SLS, SLES, parabeni, siliconi, coloranți sau uleiuri minerale.

Gel de dus Healing In Harmony Treets Traditions_PickNDazzle_Lorys_Blog
  • Cremă de duș Pure Serenity Treets Traditions, 200 ml

Cremă de duș fără săpun, cu aloe vera, floare de cireș japoneză și Yuzu. Un duș relaxant, cu un produs cremos, care nu usucă pielea și care are un miros delicat.

Crema de dus Pure Serenity Treets Traditions_PickNDazzle_Lorys_Blog

INFO: aceste ingrediente, SLS și SLES sunt prezente în aproape toate produsele cosmetice din industrie, fiind responsabile cu spuma pe care acestea o produc (surfactanți anionici, mai bine spus detergenți). În cantități mari, acestea provoacă iritații, deschidratări ale pielii, irită ochii, favorizează căderea părului în cazul unui scalp sensibil, ba chiar pot fi cauza unei dermatite sau enczeme. Procentul nu ar trebui să depășească 1%, pentru a fi sigure și acceptate de Ecocert.

produsele din cutia lunii martie PickNDazzle_Lorys_Blog

Folosirea acestor produse a fost o experiență plăcută, iar serviciul PickNDazzle mi-a permis să le testez într-un mod convenabil și personalizat. Tu ți-ai făcut abonament?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer