Group of beautiful young women wearing glittering dresses dancing under golden confetti shower enjoying party in nightclub

Trucuri garantate: Cum să fii mereu în centrul atenției la petreceri (P)

Bună, draga mea!

Toți ne dorim să ne simțim apreciați și să fim în centrul atenției. Doar că nu toți suntem carismatici, nu tuturor ne este ușor să comunicăm, să ne facem plăcuți și totuși, să nu fim falși. Dacă mereu ți-ai dorit să ieși în evidență, dar nu ai știut cum, dacă ți-ai dorit să fii apreciată și să fii mereu în centrul atenției la petreceri (și nu numai), este momentul să adopți câteva stategii noi.

Acele persoane care se adaptează ușor la anumite grupuri de oameni sau discuții, au fost dintotdeauna populare, apreciate și bineînțeles, mereu în centrul atenției. Pentru că emană încredere în ei și pot comunica ușor chiar și cu persoane mai puțin cunoscute. Dacă și tu vrei să ieși în evidență și să fii în centrul atenției la următoarea petrecere, iată câteva trucuri garantate.

Trucuri garantate pentru a fi în centrul atenției

  • Strălucește – la propriu și la figurat. Atunci când ai grijă ce haine porți (să fie curate, frumos asortate, etc.), când te aranjezi, când folosești produse de îngrijire adecvate nevoilor pielii tale, atunci când strălucești la propriu (poți folosi un spray de corp parfumat, cu sclipici), când te simți bine în pielea ta în general, acest lucru se vede de la distanță. Emani încredere în tine, iar când ai încredere în tine, nimeni nu te poate doborî.
  • Atitudinea este importantă – când ești relaxată, atât fizic cât și mental, lucrul acesta se transmite cumva în mediul în care ești și poți atrage priviri și aprecieri. Relaxează-te, zâmbește, fii sociabilă și încearcă să te distrezi. Fii deschisă și prietenoasă cu cei din jurul tău, este ideal să ai o energie pozitivă. Dar important este să fii tu!
  • Stilul vestimentar unic și interesant întotdeauna a atras priviri. Așa că alege o ținută care să te reprezinte și care să reflecte personalitatea ta. Nu opta pentru haine colorate, în nuanțe vibrante, imprimeuri la modă dacă acestea nu se regăsesc în stilul tău. Riști să ieși în evidență, dar nu într-un mod plăcut, care să te avantajeze/complimenteze.
  • Nu vorbi de muncă. În afara programului, la orice întâlnire sau eveniment care nu implică jobul, nu interesează pe nimeni despre problemele, luptele sau lucrurile care se întâmplă la locul de muncă. Ești în afara programului, așa că ar fi perfect să uiți de muncă.
  • Cel mai bun interlocutor este acela care știe să asculte. Învață nu doar să asculți, ci și să înțelegi corect ce îți comunică persoanele cu care intri în contact. Oamenilor le place să fie ascultați, dar mai ales, le place să fie înțeleși, să simtă empatie și aprobare. Și mai important chiar, nu bârfi. Nu este deloc cool și sigur nici ție nu ți-ar plăcea ca anumite lucruri pe care le spui cuiva, să se audă și la alții. Nu-i așa?
  • Fii glumeață, însă ai grijă ca glumele pe care le spui să fie de bun gust, nu ofensatoare sau jignitoare.

În concluzie, ascultă activ, participă eficient la discuții, fă o glumă când este cazul, fii atentă la tonalitatea vocii și cel mai important dintre toate, fii tu însăți. Acum spune-mi în comentarii, tu strălucești la o petrecere? Ce faci pentru a fi în centrul atenției?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer