Review & Swatches: Rujuri mate Rapsodi

Bună draga mea!

De câteva luni bune, mai exact din decembrie tot folosesc rujurile Rapsodi primite de la I.Gabriella Make-up & More. Mi-au fost trimise toate nuanţele disponibile, adică 8 rujuri, în nuanţe de la nude deschis, la roz intens, corai sau mov prună. Le-am tot încercat, le-am tot testat şi iată am reuşit fiu mulţumită de poze (am mai făcut câteva poze cu vreo lună în urmă, dar cum nu am fost mulţumită de calitatea lor, am zis mai încerc o dată!) şi aşa a venit ziua în care fac review şi swatch-uri la fiecare nuanţă în parte a rujurilor mate Rapsodi.

Nuanţa rujului o aleg în fiecare dimineaţă în funcţie de dispoziţia pe care o am, în funcţie de timpul pe care îl am la dispoziţie (nuanţele închise şi aprinse necesită o atenţie mărită la aplicare) şi vei vedea ce nuanţe am folosit mai mult şi pe care le-am folosit mai puţin. Trebuie recunosc am fost plăcut surprinsă văd am o colecţie întreagă de la un singur brand. Rapsodi nu îmi spune nimic ca brand, nu am încercat până acum nimic de la ei, însă m-am interesat puţin despre ei şi am găsit chiar şi un site de prezentare ale produselor, este ca un catalog, precum cel de la Avon sau Oriflame.
review-rujuri-mate-rapsodi

Rujurile Rapsodi au un ambalaj simplu, dar rezistent, negru cu scrisul roşu, sunt uşor de aplicat, sunt rezistente şi oferă un finiş mat, ce nu usucă buzele! Nuanţele deschise sunt mai uşor de aplicat decât cele închise şi se transferă mai greu decât cele închise. Arată frumos pe buze şi dacă urmăreşti pe reţelele de socializare am tot pus poze purtând aceste rujuri de-a lungul timpului. Numerele nuanţelor sunt trecute la întâmplare, nu s-a mers pe principiul: de la deschis la închisŞi pentru mi-e greu ghicesc ce nuanţă aleg doar după număr (m-ar fi ajutat văd cumva nuanţa pe care urmează o folosesc), însă mi-am lipit eu mici bileţele pe ruj, cu nuanţa apropiată a rujului.rapsodi-lipsticks rapsodi-lipsticks2

Rujurile sunt numerotate de la 01 la 08 şi vreau ţi le arăt pe toate în toată splendoarea lor! Despre rezistenţă cred vrei afli şi îţi voi spune majoritatea nuanţelor rezistă undeva la mai bine de 5 ore, iar dacă mănânci sau bei, culoarea rămâne pe buze (bineînţeles că nu in totalitate, dar suficient). Aplic acest ruj dimineaţă când plec la muncă şi o reaplicare o fac în jurul orei 3 sau 4; aşadar spun eu este foarte bine şi sunt rezistente. Sunt şi pigmentate nuanţele, iar pe cele închise îmi place le fixez puţin cu pudră, fiu sigură că rămân pe buze şi nu se transferă pe dinţi, fără ştiu şi fără văd. Sunt cremoase, nu usucă buzele şi se demachiază uşor cu soluţie micelară (eu asta folosesc pentru demachiere, însă sigur se demachiază uşor cu orice produs ai folosi).
rujuri-mate-rapsodi-8-nuante rujuri-mate-rapsodi-8-nuante-2 rujuri-rapsodi-mate-8-nuante rujuri-rapsodi-mate-8-nuante-cu-blitz

  • Pozele mai luminate sunt făcute cu bliţ, pentru am vrut îţi dai seama de nuanţele exacte ale rujurilor Rapsodi.

swatches-rujuri-mate-rapsodi-fara-blitzswatches-rujuri-mate-rapsodi-cu-blitz

Vreau îţi arăt fiecare nuanţă în parte şi îţi spun puţin experienţa mea cu fiecare, în măsura în care am purtat-o – mai mult sau mai puţin.

ruj-mat-rapsodi-nuanta-01

Nuanţa 01 este un nude cu o tentă de corai, pe care am folosit-o de câteva ori. Este o nuanţă frumoasă pentru zi cu zi, deşi cu tenul meu deschis nu se potriveşte cel mai bine. Chiar şi aşa îmi place şi de regulă când rujul mi se pare cam deschis, aplic puţin gloss peste şi se rezolvă.

ruj-mat-rapsodi-nuanta-02

Nuanţa 02 este un roz fuchsia destul de aprins, pe care l-am purtat doar de două ori. Îmi place nuanţa lui îndrăzneaţă şi îmi place se comportă bine pe buze, nu se strânge în mijlocul buzelor şi în liniile fine (cred că toate sunt la fel din acest punct de vedere). vedea-o potrivindu-se cu un ten bronzat şi cu siguranţă vara, mai mult decât în orice anotimp.

ruj-mat-rapsodi-nuanta-03

Nuanţa 03 este asemănătoare nuanţei 01, însă este puţin mai intensă şi mai închisă. Este un corai finuţ şi delicat şi acesta este frumos pentru zi cu zi.

ruj-mat-rapsodi-nuanta-04

Nuanţa 04 este foarte închisă şi am purtat-o de multe ori iarnă aceasta. Este precum o vişină putredă, care se aplică puţin mai greu decât celelalte ( gândesc este din cauza faptului este o nuanţă închisă şi cum spuneam la început, este nevoie de puţin mai multă atenţie şi grijă la aplicarea acestor nuanţe). Multe aţi apreciat această nuanţă pe buzele mele! 🙂

ruj-mat-rapsodi-nuanta-05

Nuanţa 05 este un roz intens, spre roşu. Nu prea ştiu descriu perfect nuanţă – poate roz zmeurică şi îmi place. Atunci când vreau pun accentul pe buze, apelez la această nuanţă, foarte pigmentată şi frumoasă!

ruj-mat-rapsodi-nuanta-06

Nuanţa 06 este cea mai folosită din toate, aşa cum se vede şi în această poză. Este tot o nuanţă nude, însă puţin spre maroniu şi nu ştiu cum se face, dar îmi place foarte mult pentru machiajele mele simple, de zi cu zi. Îmbracă buzele foarte frumos şi le colorează discret.

ruj-mat-rapsodi-nuanta-07

Nuanţa 07 este un portocaliu nebun! :)) Precum nuanţa 02, acel fuchsia puternic, o văd potrivită pentru zilele de primăvară şi pe tenuri uşor bronzate.

ruj-mat-rapsodi-nuanta-08

Nuanţa 08, tot o nuanţă intensă…cea mai închisa nuanţă dintre toate. Se vede pe buze tot ca o vişină putredă, însă mai închisă decât 04. O nuanţă frumoasă pentru îndrăzneţe.

review-swatches-rujuri-rapsodi

Sper ţi-am fost de folos cu acest articol şi vei putea ţi alegi nuanţa perfectă, în cazul în care vei da o comandă. Un ruj Rapsodi costă 25 de lei, aşadar un preţ bun pentru un ruj rezistent, cremos, mat, cu nuanţe pigmentate. Are un gramaj de 4.5 gr şi o valabilitate de 18 luni de la prima aplicare.

Care este nuanţa ta preferată?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

16 thoughts on “Review & Swatches: Rujuri mate Rapsodi

  1. Imi plac la nebunie toate, dar nuanta 06 mi-a intrat la suflet <3 Mi se par tare asemanatoare cu rujurile de la Avon, astea mai noi, mate 🙂 Te pup!

    P.S. : Foarte frumoase pozele :)) Iti inteleg problemuta, si eu fac pozele de 10 ori daca nu sunt multumita :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: