
Review: Burete pentru ten Konjac de la Missha
Bună draga mea!
În articolul cu preferatele lunilor ianuarie şi februarie ţi-am prezentat pe scurt un produs pe care l-am comandat de pe Aoro, pe care îl folosesc aproape zilnic. Este vorba despre bureţelul pentru curăţarea tenului, pentru piele sensibilă de la Missha. Missha este un brand coreean cu produse ce sunt cunoscute pentru netezirea şi curăţarea tenului. Chiar imi doresc să încerc şi alte produse de la acest brand.
Despre brandul şi produsele Missha
Brandul Missha s-a lansat pe piaţă în anul 2000, iar după 2 ani s-a deschis primul magazin cu vânzare din Coreea de Sud, iar astăzi există peste 330 de magazine la nivel mondial. Cosmeticele Missha reprezintă un pas pozitiv pentru îngrijirea zilnică a pielii. Produsele Missha au preţuri rezonabile şi, în acelaşi timp, conferă un efect luxos benefic în îngrijirea pielii. Toate produsele Missha au fost supuse unor teste extinse de cercetare, astfel încât putem fi siguri că fiecare produs este sigur şi eficient.
Buretele Konjac pentru curăţarea tenului sensibil
Missha Natural Soft Jelly Cleansing Puff Konjac este un burete ce conţine jeleu natural de Konjac pentru a exfolia şi curăţa pielea. Buretele vine în două variante: cărbune de bamboo şi argilă albă.
Fiecare dintre ele conţine 90% Konjac natural şi 10% cărbune natural, respectiv argilă albă. Mineralele naturale din ingrediente ajută la netezire şi iluminarea pielii prin curăţarea şi îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, fără să o irite.
Utilizare: Udaţi buretele înainte de utilizare. Adăugaţi cleanserul preferat în burete şi masaţi uşor pielea prin mişcări circulare. După utilizare, limpeziţi şi stoarceţi buretele de apă, apoi lăsaţi-l la uscat într-un loc lipsit de umiditate.
Experienţa mea cu buretele Konjac de la Missha
Mi-am comandat acest bureţel cu argilă albă pentru curăţarea tenului, neavând o vagă cunoştinţă despre aceşti bureţi. Am avut unul de la Ecotools pe care l-am luat de pe IHerb, dar pe care nu am apucat să-l folosesc îndeajuns, pentru că s-a găurit, s-a deteriorat – practic trebuie schimbat. Şi pentru că nu am vrut să dau comandă pe IHerb pentru că dura mai mult livrarea şi pentru că l-am văzut pe Aoro, am zis: “Al meu eşti!” Când a ajuns la mine, nu l-am folosit imediat şi nu mă întreba de ce, pentru că mi-l doream şi chiar vroiam să văd cum este şi dacă există diferenţe între acesta şi cel de la EcoTools.
Dar într-o zi i-a venit rândul şi l-am scos din ambalaj. Uitându–mă pe ambalaj după instrucţiuni de utilizare sau ingrediente, nu am înţeles absolut nimic, pentru că nu scrie decât în coreeană. Nu tu spaniolă, nu tu engleză, nu tu nimic. Am căutat şi pe Aoro o descriere a produsului, dar nu există, aşa că am început să-l folosesc aşa cum ştiam eu. În momentul în care l-am scos din ambalaj acesta era umed şi moale, nu uscat şi tare.
L-am udat cu apă, l-am stors puţin şi a început să–şi mărească volumul şi să devină moale şi l-am folosit ca atare pe ten – mi-a plăcut foarte mult senzaţia pe care mi-a oferit-o; este extrem de blând cu tenul, deşi pare uşor abraziv, exfoliant, nu irită şi nu agresează tenul. L-am folosit de atunci cu produsele mele pentru curăţare şi mi-a plăcut mult!
În momentul în care mi-am terminat rutina şi am terminat spălarea tenului, l-am clătit bine şi l-am lăsat la uscat. Îmi place şi faptul că are o aţă, care mă ajută să-l ţin la uscat (cel de la EcoTools nu are aşa ceva). L-am agăţat de un suport din acela de plastic care se lipeşte pe faianţă, de la periuţa de dinţi. Până la următoarea utilizare (a două zi sau seara) acesta se usucă şi devine tare, ca o piatră şi ajunge la dimensiunea iniţială, care este mult mai mică decât atunci când este ud. În momentul contactului cu apă acesta devine moale şi plăcut la atingere! Îmi spăl tenul prima dată cu buretele umed, după care aplic pur şi simplu gel sau ulei de curăţare pe el şi încep să-l folosesc pe ten, cu mişcări uşoare, circulare, pe întreaga suprafaţă a tenului. Clătesc tenul şi îl spăl şi pe el de produs şi îmi pot aplica crema. Tenul devine moale, catifelat şi curat.
Nu am simţit nici un fel de iritaţii sau neplăceri, chiar dacă l-am folosit aproape zilnic. Poate nu toată lumea simte că trebuie folosit zilnic, însă atât timp când nu am avut neplăceri şi nu am simţit că exfoliază tenul într–atât încât să fie prea mult sau agresiv, nu m-am oprit din utilizarea lui.
Dacă îl recomand? Eu nu mă pot spăla acum pe faţă cu ulei sau gel fără el! Deci da! Curăţarea tenului devine mai plăcută şi rezultatele sunt diferite faţă de spălarea tenului cu mâinile. Preţul lui este de 19 lei pe Aoro, însă sigur îl găsiţi şi pe alte site–uri, dar probabil mai scump.
Tu ai folosit un astfel de bureţel Konjac? Cum ţi se pare? Dacă nu ai folosit, ai vrea să-l încerci şi să vezi alte rezultate pe tenul tău?
Mulţumesc pentru vizită! Te pup!
ha, arata exact ca cel de la Sephora (eu pe acela l-am luat cand au fost reducerile de la 20%). De cand m-am invatat sa-l folosesc, nu-mi mai vine sa renunt la el. Asta maia ales ca eu nu folosesc deloc exfolierea mecanica. 😀
Pe cel de la Sephora nu l-am incercat…nu stiu cat costa, dar o sa ma uit pe site-ul lor.
Si mie imi place si prefer sa folosesc buretei konjac…chiar va trebui sa-mi iau unul nou!
Merci! Pupici
Eu l-am folosit pe cel negru cu carbune de pe Dolly Skin, si mi-a placut mult de tot. Acum am pus ochii pe asta alb ❤ Fain review-ul si ma bucur ca incet-incet isi fac loc si produsele coreene pe plaiurile noastre.
L-am vazut acolo cu 30 de lei. O sa incerc si alte variante!
Daaa, sa stii ca mi-au starnit curiozitatea produsele coreene..in special brandul Missha! 🙂
Pupici
l-am avut pecelpentru tenul mixt si m-am impacat foarte bine cu el.ma gandeamsa il incerc si pe cel pentru ten sensibil sa vad cum ne impacam
Si eu vreau sa incerc si altele! 🙂
Foarte interesant :)!Si eu vreau sa incerc un buretel konjac cat de curand.Te pup!
https://iuliascorner.wordpress.com/
Urmeaza sa-mi iau altul! :))
Multumesc! Te pup!