Retrospectiva anului 2021 și dorințe pentru 2022

Bună, draga mea!

Pentru că îmi place să notez în acest jurnal online numit blog și lucruri mai personale, iată că a venit momentul în care îmi reamintesc despre anul 2021, care tocmai ce a trecut.

Anul 2021 a fost cel în care visul meu s-a îndeplinit. Ne-am luat casă! După mai mulți ani în care am economisit bani, am reușit să plătim avansul pentru casa noastră, de care suntem extrem de încântați. Ne-am obișnuit foarte repede #lanoiacasa și deși mai sunt multe de făcut, încercăm să le luăm pe rând, să nu ne stresăm foarte mult și să ne bucurăm de ce am realizat până acum. Mai multe despre acest subiect și poze din interiorul casei noastre, găsești urmărind #LorysDreamHouse.

Cam tot ce s-a întâmplat în 2021 are legătura cu casa. Evident, a fost destul de stresant cu actele și cam toate drumurile duceau la magazine de specialitate în vederea alegerii mobilei, pentru a ne da seama ce anume ne-ar plăcea cu adevărat să avem acasă.

Ne-am bucurat de familia noastră, alături de care am sărbătorit fiecare membru în parte. Nu prea am călătorit și nici nu ne-am plimbat prea mult, însă am reușit să ajungem totuși la mare, chiar dacă doar pentru o zi. De asemenea, am fugit 2 zile pe Transfăgărășan, primul loc pe care l-am vizitat împreună la începutul relației, în urmă cu 11 ani.

M-am bucurat cât de mult am putut de fiecare răsărit și apus din casa noastră, pentru că simt efectiv că sunt binecuvântată și pentru asta, sunt extrem de recunoascătoare. Sunt atât de speciale și se văd atât de frumos din balcon și din dormitor.

Tot pentru prima dată de când conduc și am permis (adică din ianuarie 2014) am fost cu mașina în service, la vulcanizare și la ITP. De obicei, soțul meu este cel care se duce cu mașina pentru diferite probleme în service, însă anul acesta a trebuit să rezolv eu. Și sunt tare mândră de asta. 🙂

Blogul și canalul de YouTube din păcate au suferit din cauza lipsei mele de timp și implicare, astfel încât am postat doar 34 de articole și 14 clipuri. Foarte puțin, în comparație cu anii trecuți. Observ oricum o scădere destul de mare de interes pe YouTube, așa că probabil acest canal va rămâne pentru câteva tipuri de postări, cum ar fi empties, povești și experiențe mai personale, alegeri din second hand și călătorii.

Ziua mea 33 ani _ lorys_blog
Lorys_Dream_House_happiness
camp de maci_lorys_dream_house
lampa_solara_lorys_dream_house
rasarit_de_la_Lorys_dream_house
la_mare_2021_plaja_corbu
lorys_dream_house_dreamy_kitchen_lorys_blog
Balea_Lac_2021_lorys_blog
inghetata_la_Brasov_2021_Lorys_blog
lorys_blog_la_service_auto
tinutele_loredanei
favourite_makeup_products_2021_lorys_blog
Secret Santa Collab 2021
Primul brad de Craciun la noi acasa #LorysDreamHouse
Revelion 2022

În ceea ce privește anul 2022, îmi doresc foarte mult să devenim părinți. În ceea ce privește casa, vrem foarte mult să finalizăm livingul și să facem o terasă în spatele casei, pentru a ne putea petrece serile călduroase în curte, dar și pentru a ne invita prietenii la noi acasă.

Citeam agendele în care îmi notam dorințe pentru noul an și erau atât de mult lucruri pe care le treceam, însă în fiecare an ce trece îmi dau seama că cel mai important este să fim sănătoși, să ne iubim, să avem armonie în casă, să avem inima plină de bunătate și să ajutăm atunci când putem. Restul de lucruri pot veni dacă muncim pentru ele și dacă reușim să facem și câteva economii.

Îți doresc un an așa cum îți dorești tu să fie! Un an frumos să ai!

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Retrospectiva anului 2021 și dorințe pentru 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer