Ce îmi doresc de ziua mea #MyBirthdayWishlist

Bună, draga mea!

Încă puțin și este ziua mea de naștere. Oricât de clișeic sună, nu știu cum a zburat efectiv încă un an și parcă mai ieri mă bucuram de familie, de cadouri și de un tort delicios de la Lara Sweets, la cei 33 de ani împliniți.

Încă de pe la sfârșitul lunii ianuarie am primit celebra întrebare “Ce îți dorești de ziua ta?” Primele răspunsuri care mi-au venit în minte au fost destul de simple și evazive, asta pentru că nu am avut parcă timp așa mult să mă gândesc la lucruri pe care mi le doresc. Am răspuns că îmi doresc sănătate și să vină bebe.

Însă aceste lucruri nu le pot obține decât de la Dumnezeu, iar ceea ce îmi rămâne în continuare de făcut este să mă rog să fim bine și cu a doua dorință, nu-mi rămâne decât să ajung iar la doctor.

Cu toate astea însă, sunt totuși câteva lucruri pe care mi-ar plăcea să le am. Printre primele chestii care îmi vin în minte sunt următoarele

  • OzSytleMagicRope – este practic o metodă de a avea bucle fără căldură. Este invenția Oanei Zidaru, o antreprenoare pe care eu o admir foarte mult. Eu apelez la alte metode pentru bucle frumoase fără căldură (chiar foarte asemănătoare cu MagicRope), însă mi-ar plăcea să încerc și acest produs.
  • Sacou alb (dar nu slim fit) – încă am această pasiune pentru hainele albe, de aceea mă bucur mult că am bifat de pe lista mea o pereche de ghetuțe albe, din piele.
  • Îmi doresc 2-3 zile la munte, să mă bucur de zăpadă. Eu iubesc iarna, iubesc zăpada, în special la munte.
  • Pudra bronzantă în nuanța Light de la Physician Formula (pe care nu o găsesc niciodată disponibilă pe 1001Cosmetice).
  • Yucca este o plantă foarte mare și frumoasă, care s-ar potrivi bine la mine în casă.
  • Limba soacrei este de asemenea o plantă care purifică aerul din încăpere, așadar cred că este benefică în orica cămin.
  • Apă de parfum Guilty de la Gucci

Așa cum am menționat și la începutul articolului, dorința mea cea mai mare este să fiu sănătoasă și să mă bucur de cei dragi în continuare!

Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer