Retrospectiva anului #2020 și dorințe pentru #2021

Bună, draga mea!

Întotdeauna la început de an nou îmi notam obiective, dorințe, locuri pe care vreau să le vizitez și idei pe care mi-aș dori să le pun în practică. Însă anul acesta parcă nu mai simt să fac asta. În mintea mea știu exact ce îmi doresc să realizez și nu-mi rămâne decât să lucrez ca toate să se îndeplinească. Să mă rog să fiu sănătoasă și motivată.

Revenind la anul 2020 – a fost un an plin de încercări pentru cei mai mulți oameni. Un an în care lucrurile simple și banale, la care aveam acces oricând, ne-au fost îngrădite. Distracția a fost cu măsură, am avut de suferit chiar și din punct de vedere financiar, am avut săptămâni când am lucrat de acasă și cu siguranță la un nivel mai intens decât dacă aș fi mers la birou, călătoriile mi-au lipsit și ele, chiar și zilele relaxante petrecute cu prieteni sau cu nașii.

Masca de protecție a devenit un accesoriu obligatoriu, așa că am fost nevoiți să învățăm să respirăm cu ea pe nas și gură. În același timp însă, au fost afaceri care au înflorit și care au făcut profit de pe urma pandemiei.

Pe perioada pandemiei și a muncii de acasă, am avut postări zilnice pe Instagram, în care filmam lucruri pe care le făceam, reușind astfel să ajung la 60 de clipuri pe IG TV. M-am bucurat tare mult că nu am renunțat la postări și că am reușit să duc acest mic proiect la bun sfârșit. Tot în acea perioadă începusem să fac zilnic exerciții acasă, obicei pe care aș vrea să îl reiua. Exceptând aceste clipuri, am lipsit destul de mult din mediul online și nu am reușit să mă mobilizez prea bine pentru a posta zilnic. Dar și din cauza lucrurilor care mi-au furat bucuria și a gândurilor care m-au acaparat destul de des.

Pentru că tot sunt la capitolul #blogging, în 2020 am reușit să postez doar 51 de articole și am publicat 16 clipuri pe YouTube. Activitatea mea s-a redus semnificativ față de anii trecuți; au fost multe zile în care puteam face ceva, dar ba nu am avut inspirație, ba nu am avut starea necesară, iar în final regret că nu am făcut mai mult, că nu am ieșit mai mult din zona de confort.

Din punct de vedere al sănătății, în urma unor investigații, am primit o veste la care nu mă așteptam. O veste primită la începutul anului care m-a șocat sincer, din cauza căreia am suferit foarte mult și am fost cumva la un pas de depresie. Voi vorbi despre acest subiect când mă voi simți puțin mai pregătită, pentru că este un subiect sensibil, cu care sigur multe femei se confruntă.

Și cum o veste proastă vine și însoțită și de una bună, am găsit casa visurilor noastre. Întâmplător. Când nici nu ne așteptam, când nici nu mai visam și când căutam la modul cel mai relaxat. Am rugat un coleg de muncă să meargă cu mine să văd o casă (care nu mi-a plăcut de când am intrat în zonă). Și mi-a făcut legătura cu un prieten care cunoștea zona respectivă și așa am ajuns în casa pentru care am și semnat o promisiune de vânzare-cumpărare. Urmează să decidem banca la care vom face credit, să depunem dosarul final și să așteptăm să ne mutăm. Pentru ca apoi să începem să mobilăm. Speranța și dorința mea e ca în primăvară să ne mutăm.

Așa că dorința cea mare pentru 2021 este să fin sănătoși, să muncim cu drag, să mobilăm o parte din casă, să ne bucurăm de alegerea făcută și să ne obișnuim cu noua locuință. Am ideile destul de clare în minte în ceea ce privește amenajarea căminului nostru și având în vedere schimbarea, îmi doresc de asemenea să împărtășesc cu tine pașii pentru amenajare. Dacă sunt persoane interesate, sigur voi încărca pe YouTube clipuri cu #designinterior, cu alegerile noastre în acest domeniu.

Pe final, îți doresc ca în #2021 să ai parte de sănătate, să te bucuri de fiecare zi din plin, să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante, să nu iei lucrurile prea personal și să fii recunoscătoare cu adevărat pentru ceea ce ai. Iar pentru ce nu ai, dar îți dorești, să muncești cu spor. Cu spor și drag pentru a-ți îndeplini dorințele. Un an cu sănătate, bucurii și realizări!

Cu mult drag, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “Retrospectiva anului #2020 și dorințe pentru #2021

 1. La Multi Ani frumoși, Lori! Sper ca 2021 sa fie un an minunat pentru tine și ai tai! Îmi pare rau pentru vestea proasta pe care ai primit-o anul trecut dar eu totuși simt ca nu trebuie sa iti pierzi speranța! Cat despre casa…wow… ce veste minunata! Ma bucur enorm pentru voi și abia astept sa ne arati cum o vei amenaja! Te pup și te îmbrățișez cu mare drag!

  1. Alexa, multumesc din suflet pentru incurajari!
   Si noi speram la fel. O sa ma rog sa fie asa!
   Sigur, abia astept sa incep filmarile pentru casa. Cel putin bucataria, livingul si biroul le voi filma. Am idee despre cum imi doresc sa fie, trebuie doar sa ma decid la alegerea ideala. I am so excited about this!!!
   Un an minunat sa ai, draga mea! Si sper sa ne revedem curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: