Reduceri la produsele Zanstyle pe site-ul Stylebest

Bună, draga mea!

Când am intrat prima dată pe site-ul Stylebest, mi-a plăcut mult pentru că pare simplu de nagivat și de găsit anumite produse sau piese vestimentare. Despre site îți spun sincer că este prima dată când aud și am vrut să împărtășesc cu tine despre ei, poate te va atrage și pe tine ceva. Eu deja am petrecut ceva timp pe site și îmi place ce văd: îmi plac hainele, îmi plac mult gențile (unele sunt deosebite ce e drept), dar am văzut și câteva perechi de sandale grozave.

De ce îți povestesc despre ei acum, poate te întrebi. Păi, cei de la Stylebest m-au anunțat că în perioada 14 – 21 august 2017 vor avea o campanie mare de reduceri pentru produsele Zanstyle. Și pentru că am fost curioasă să văd produsele acestea despre care nu știam nimic, m-am gândit să îți arăt și ție câteva piese vestimentare, care m-au atras. Înainte de asta, vreau să știi că acest brand are atât piese vestimentare pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru că și ei merită haine noi, mai ales că moda este și pentru ei, nu-i așa?

Prețurile înainte de campania de reduceri par a fi asemănătoare cu cele din Bershka, H&M sau Stradivarius și cred că și calitatea hainelor este una bună, poate chiar mai bună decât a brandurilor menționate. Cel puțin, eu așa le percep din pozele lor.

Știm că anul acesta s-a făcut un exces de bluze și rochii cu umerii goi, de cămăși în dungi și de volane. Toate trendurile menționate îmi plac și dacă aș putea, mi-aș cumpăra în fiecare săptămână o piesă vestimentară care să fie în trendul anului, așa că iată câteva astfel de piese vestimentare de pe site-ul Stylebest (click pe poză pentru detalii produs):

off shoulder blouse ZANSTYLE

Blue Stripe Blouse

Blouse Shirt black and white ZANSTYLEStylebest este un site de pe care aș comanda cu siguranță, pentru că îmi inspiră încredere, dar te voi ține la curent cu acest aspect! Oferta lor sună cam asa: Order >$50 save $20$; Order >$100 save $50, discount-ul fiind valabil la comenzi de peste 50$, respectiv 100$, reducerea aplicându-se direct in cont.Tu ce ai alege de pe site-ul lor?

Mulțumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

4 thoughts on “Reduceri la produsele Zanstyle pe site-ul Stylebest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer