Recenzie carte: Hollywoodul e ca un liceu de fite

Buna, dragile mele!


Imi place sa citesc carti si imi place ca acestea sa fie vesele, sa ai ce invata si sa imi starneasca curiozitatea, astfel incat sa vreau sa ajung sa o termin cat mai repede. Aceasta carte mi s-a parut interesanta dupa titlul sau si am cumparat-o de pe Libris.ro la sfarsitul lunii aprilie, la pretul de 6 lei, impreuna cu 100 de cai spre fericire. Prima data aceasta carte a fost citita de Alina, eu incepandu-o pe a doua, crezand ca este mai interesanta.

Cea de-a doua carte inca nu am terminat-o, nu ma atrage prea mult si din aceasta cauza am amanat terminarea acesteia.

Hollywoodul este ca un liceu de fite de Zoey Dean mi-a placut foarte mult si ma amuzam mereu cand scriitoarea mentiona despre cremele Channel, sau despre rujurile Mac si despre alte multe produse high-end pe care le foloseste Taylor.
” Taylor Henning are douazeci si patru de ani si tocmai a primit jobul visurilor sale: asistenta la un important studio cinematografic. Rautaciosi, colegii ei incep imediat s-o submineze, iar ea intelege ca expresia „Hollywoodul e ca un liceu de fite“ este cum nu se poate mai adevarata. Nici la scoala Taylor nu se pricepuse prea bine sa-si faca prieteni – prin urmare, cum ar putea ea sa se descurce acum in lumea intrigilor?
Cand face insa cunostinta cu dezinvolta Quinn – o adolescenta de saisprezece ani, fiica sefei sale -, are o revelatie: poate ca aceasta „regina a stupului de albine“ o va putea invata cum sa razbeasca in industria filmului.
Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare si, curand, Taylor inregistreaza primele victorii impotriva principalei sale rivale, Kylie. Dar in momentul in care Quinn o sfatuieste sa-i fure acesteia iubitul, intervine un lucru neprevazut in scenariu: Taylor se indragosteste de el! Va reusi ea sa se comporte ca o fata rea, ca sa obtina ceea ce-si doreste?”

Asadar, Taylor ne invata in aceasta carte ca nu este bine sa te increzi in oricine si nu este tocmai bine sa faci orice pentru a ajunge sus. Ea s-a schimbat si a apelat la minciuni, intrigi, care s-au intors impotriva ei. In cele din urma, ramane singura, dar se intampla ceva neasteptat si…

Va las pe voi sa aflati ce se intampla in final, daca v-am starnit curiozitatea! 🙂

Multumesc pentru vizita!
Pupici, Lory’s Blog

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: