Promoţii şi recomandări de Black Friday – partea a doua

Bună , draga mea!

Oficial, pe 25 noiembrie este minunata vinere neagră, cu reduceri mari, în toate magazinele, online sau fizice! Este ziua în care oamenii se înghesuie cumpere te miri ce, indiferent dacă au sau nu nevoie de acele chestii. Well, această zi neagră de vineri detaliată aşa, nu se întâmplă în România, dar măcar putem face achiziţii de care fim mulţumite, nu-i aşa? Eu consider dacă tu eşti mulţumită de preţurile produselor achiziţionate în urma acestui Black Friday, e tot ce contează şi mulţumim brandurilor ne oferă posibilitatea de a mai goli cardul şi portofelele, poate atârnau prea greu în geantă! :))

Una peste alta, la prima rundă de Black Friday, adică weekendul trecut, am fost mulţumită de achiziţiile mele. Nu au fost multe, aşa cum am şi menţionat în articolul de atunci, pentru am multe produse cosmetice, pentru am şi alte nevoie şi dorinţe în afară de produse cosmetice sau de îngrijire şi pentru am o nuntă de organizat, o rochie frumoasă de cumpărat şi multe altele, am hotărât fiu cumpătată cu banii! Încă mai am de lucrat la primul articol cu privire la experienţa mea de până acum cu pregătirile de nuntă, aşa vaurma şi acel articol. Dar până atunci, vreau îţi prezint câteva oferte faine şi interesante de Black Friday – sesiunea a doua! 🙂

Make-up Shop este un site apreciat şi iubit, însă în fiecare an au avut probleme cu site-ul şi cu faptul produsele zburau din coş. Te trezeai până te decideai tu ce nuanţă alegi, aceea nu mai era pe stoc. Aşa dacă ştii ce vrei îţi cumperi, te sfătuiesc te mişti repede – asta dacă site-ul va funcţiona în parametri normali. Reduceri între 20% – 70%, de vineri până duminică, în limita stocului disponibil.

black-friday-makeupshop

Melkior ne-a pregătit reduceri pe site între 40% – 60% şi în acest weekend. Promoţii sunt şi în magazinele fizice, dar puţin diferite, aşa merită vizitaţi! Săptămâna trecută au avut multe produse care m-au tentat, dar am comandat doar bureţelul de fond de ten – care apropo, îmi place! 🙂

image004

1001 cosmetice au oferte foarte bune, la preţuri de nimic, spune, cel puţin în cazul anumitor produse cosmetice!

black-friday-1001cosmetice

Produsele Golden Rose se găsesc pe Cosmania,ro, unde vor fi reduceri de până la 67%! La o comandă de peste 100 de lei primeşti 10% reducere dar şi transportul gratuit gratuit – dacă activezi codul BF2016! Eu zic merită încercate produsele lor, pentru au schimbat mult formulele. Chiar mi putea lua câteva rujuri lichide mate şi creioane de ochi! 🙂

black-friday-cosmania

Cei de la Yves Rocher au oferte diferite de magazinele fizice şi de cele online, dar asta nu mai este o noutate. În magazine vei găsi reduceri de 30% la achiziţionarea unui produs şide 35% la achiziţionarea de 2 produse. Pe site vei beneficia de o reducere de 50 lei la o comandă de 300 de lei, folosind codul de reducere BLACK.

black-friday-yves-rocher

Cei de la NYX au anunţat în magazinele fizice – din Constanţa şi Bucureşti – vor exista reduceri în acest weekend, după cum urmează: 15% reducere la oricare minim 3 produse achiziţionate şi 10% reducere la oricare minim 2 produse achiziţionate! aşteptam la reduceri puţin mai măricele, pentru nici nu ştiu ce produse aleg mai întâi! :))

black-friday-nyx

Ivatherm au reduceri frumoase! Nu am încercat multe produse de la ei, însă ştiu sunt apreciate!! 🙂

black-friday-ivatherm

 

Oferte vei găsi şi pe Ebay, un site unde găseşti absolut orice, la preţuri mult mai mici decât le-ai găsi la noi, în magazine. Decoraţiuni de tot felul, pensule de machiaj, haine, accesorii şi multe altele. De fapt, cam tot ce ţiai dori! :))

Tu ce îţi doreşti achiziţionezi în aceste zile? Ai găsit ce ai vânat la preţuri bune?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

4 thoughts on “Promoţii şi recomandări de Black Friday – partea a doua

  1. Eu m-am luptat 4 ore cu o comanda la MKS si dupa ce am reusit sa o plasez, mi-a pierit cheful de cumparaturi. ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer