Organizarea + Colecția produselor mele de machiaj

Bună, draga mea!

Mereu mi-am dorit să am produsele de machiaj organizate și să le am cât mai la îndemână atunci când mă machiez. Și de când mi-am schimbat biroul, am tot modificat ordinea acestora, până am ajuns la varianta pe care ți-o prezint astăzi pe YouTube.

Am decis să le “ascund” în sertarul din birou, pentru a fi ferite de lumină și am încercat să mă folosesc de câteva organizatoare în care să-mi aranjez produsele pe categorii. Și deși sertarul meu nu este foarte înalt, am găsit un set de organizatoare de plastic la Pepco, care s-au potrivit de minune.

Organizatoarele de rujuri le-am cumpărat de pe Ebay și te sfătuiesc să faci și tu la fel, dar să fii atentă să alegi acrylic ca material, nu plastic, pentru că sunt mai rezistente. Paletele de farduri, mascara și creioanele le-am pus în organizatoare pe care le-am cumpărat tot din Pepco, cu 5 sau 10 lei. Mi se par super drăguțe și utile.

Momentan sunt mulțumită de această organizare, deși mi-ar fi plăcut ca și celelalte produse să fie tot ascunse undeva, în birou. Asta pentru că pe birou eu am vrut să am doar câteva lucruri decorative, flori și laptopul. Dar cum nu se poate acest lucru, le voi lăsa așa o perioadă.

Găsești întreaga mea colecție de produse de machiaj în clip – fonduri de ten, corectoare, blush-uri, creioane de ochi și buze, rujuri, palete de farduri; pe scurt, toate produsele de machiaj pe care le dețin în acest moment.

organizarea produselor de machiaj - rujuri
organizarea produselor de machiaj - fonduri de ten, corectoare
organizarea produselor de machiaj - farduri de pleoape, pudre
organizarea produselor de machiaj - alte rujuri

Cum ți se pare organizarea pe care am făcut-o eu cu produsele mele de machiaj? Cum arată colecția ta?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: