Mascara Scandalash de la Melkior – review și demo

Bună, draga mea!

Îmi doresc de la o mascara să ofere volum genelor mele, să le alungească, să le separe și să le și curbeze, dacă se poate. Cer prea multe de la un singur produs, nu-i așa? Știu, însă genele mele sunt blonde, scurte și cred că mascara este singurul produs de care nu m-aș lipsi niciodată în această viață. Dacă sprâncenele le mai pot vopsi, de fond de ten, ruj și eyeliner mă pot lipsi, iată că de mascara nu. Aș încerca și extensii, însă nu știu cum s-ar vedea la genele mele blonde.

Mascara Melkior Scandalash review

Am primit înainte de lansarea oficială de la Melkior acest produs și pentru că am văzut pe rețelele sociale ce știe să facă, nu am mai avut răbdare și am pus-o și eu la treabă. Și chiar m-a surprins – lucru pe care mi-l doream, dar nu credeam. Iar asta pentru că am mai încercat două mascara de la acest brand, însă nu ambele mi-au plăcut (Extra Volume Mascara nu m-a impresionat, însă I feel Preety mi-a plăcut).

este numele inculpatei de astăzi și promite să alungească genele, să le ofere volum și o aplicare ușoară, datorită aplicatorului său micuț. Periuța acestei mascara este una normală, însă mai subțirică, iar acest lucru îmi place mult. Pentru că în general cu periuțele mai groase nu mă înțeleg foarte bine și mi se pare că sunt mai greu de controlat, dacă pot spune așa.

De cele mai multe ori aplic două straturi și uneori parcă încarcă puțin genele, însă pe mine nu mă deranjează foarte mult acest aspect, pentru că nu îmi place ca mascara să ofere un aspect prea natural, care abia se vede pe gene. Îmi place că pot aplica fără greșeli chiar și pe genele de jos, unde nu aplic mereu mascara. Îmi place că rezistă bine și nu se fărâmițează pe parcursul zilei.

periuta pentru volum si alungire Mascara Melkior Scandalash

Ce îmi place la Scandalash?

 • alungește genele
 • le oferă volum
 • este ușor de aplicat, datorită periuței mai subțirele
 • nu are o formulă foarte lichidă, dar nici uscată
 • rezistă bine întreaga zi
 • nu se fărâmițează
 • nu irită ochii
 • aplic ușor și pe genele inferioare

Ce nu îmi place la Scandalash?

 • tinde să lipească puțin genele de a al doilea strat (în special în colțul ochiului stâng pățesc asta des, dar nu știu de ce; ce o fi defect?:)) )
 • și ulterior poate încarca puțin, dar pe mine nu mă deranjează foarte mult

Mascara Scandalash Melkior - periuta clasica

Are 8.5 ml, iar prețul mascarei Scandalash de la Melkior este de 40 de lei. Cu siguranță merită urmărite ofertele lor, pentru că presimt că va avea un preț chiar și mai bun, mai accesibil. La cât de multe reduceri și oferte tentante au cei de la Melkior, sigur se va întâmpla…curând!

* Linkurile din articol sunt de afiliere, însă dacă le accesezi, nu vei plăti nimic în plus la o posibilă comandă. Eu voi primi un mic comision din partea site-ului, iar ăsta este un mod de mă susține pe mine și blogul meu.

Tu ai încercat Scandalash de la Melkior? Cum ți se pare?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag și stimă, Lory!

Comments

comments

8 thoughts on “Mascara Scandalash de la Melkior – review și demo

 1. L-am primit si eu si pot confirma ca este cel mai misto rimel pe care l-am incercat vreodata! Nu ma asteptam sa-l detroneze pe preferatul meu, rimelul L’Oreal Paris Miss Manga Mega Volume Black Angel, cel pe care-l tot recumpar de vreo 3 ani. 😀

  Suuper! Buna treaba au facut cei de la Melkior, chiar merita toate laudele produsul asta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer