Machiaj de Ziua Îndrăgostiților cu paletele Pixi Beauty

Bună, draga mea!

De ziua mea am avut parte de o surpriză din partea celor de la Pixi Beauty – de data asta am primit două palete de farduri și un set de 3 pensule pentru machiajul ochilor, foarte fine și drăgălașe. Coletul de la ei m-a surprins într-un mod foarte plăcut, pun preț foarte mult pe modul de prezentare, iar cei de la Pixi știu să ofere experiențe plăcute.

Paletele acestea fac parte din categoria Eye Reflexion Shadow Palette, conțin 12 nuanțe, costă 24 de lire și sunt disponibile în 3 nuanțe. Sper să ajungă și la noi în magazinele Sephora, unde sunt deja disponibile câteva produse de îngrijire. Fardurile sunt mătăsoase, cremoase, rezistă bine, ușor de blenduit, dar nu sunt foarte pigmentate.

Pixi Natural Beauty EyeShadow Palette

Natural Beauty conține 4 nuanțe mate, iar celelalte 8 farduri sunt sidefate și metalice. Nu am avut probleme la blending, ceea ce mi-a plăcut. Însă pentru a intensifica nuanțele, a trebuit să reaplic de câteva ori fard, pentru a ajunge la intensitatea dorită. Nuanțele sidefate prefer să le aplic cu degetul sau cu o pensulă umedă, lucru care s-a întâmplat și cu acestea. Nuanțele mai închise au puțin fall-out, dar nu a trebuit să șterg fondul de ten pentru a reface machiajul tenului. Paleta mi se pare faină pentru machiajele de zi cu zi.

Pixi Reflex Light EyeShadow Palette

Reflex Light are doar nuanțe sidefate și metalice. Dar eu consider că pentru pliu de exemplu, o nuanță mată este mai potrivită. Același lucru pot spune și pentru nuanțele de tranziție, care te ajută cu blendingul. Din această paletă am folosit doar nuanța de roz, pe care am aplicat-o cu o pensulă umedă, pentru a crea efectul de ochi mai mari. Mi-ar fi plăcut să fie un roz mai roz, dacă mă pot exprima așa, adică să arate la ochi cum este și în paletă.

Și pentru că am vrut să le pun la treabă și să aflu cât de pigmentate sunt, cum se blenduiesc și cât rezistă, am decis să realizez un machiaj simplu, cu ceva nuanțe de roz pe pleoapa mobilă, ideal de purtat de Ziua Îndrăgostiților, dar nu numai.

natural look using Pixi Eyeshadow Palette
natural makeup look using Pixi Eyeshadow Palette

După o primă utilizare, pot să declar că fardurile nu sunt chiar cele mai pigmentate, dar sunt ok pentru machiajele de zi cu zi. Unele nuanțe au ceva fall-out, așa că e musai să elimini excesul de fard când iei fard pe pensulă. Dar se blenduiesc ușor, chiar nu am întâmpinat probleme la acest capitol. La capitolul rezistență nu am nimic să le reproșez, pentru că mi-au rezistat bine întreaga zi. Și nu am folosit primer, ci doar corector fixat cu pudră.

Data viitoare voi încerca să folosesc și un primer sau o bază, să văd dacă nuanțele vor fi mai pigmentate. Despre pensule nu pot să zic decât că îmi plac. Sunt pufoase, moi și ușor de folosit. În plus, fiind micuțe, pot fi luate în portfard cu ușurință.

makeup products for valentine s day

Sunt curioasă cum ți se pare machiajul meu, așa că aștept cu interes feedback-ul tău în căsuța de comentarii. De asemenea, te invit și pe YouTube să vezi toți pașii pe care i-am făcut pentru realizarea machiajului de ziua îndrăgostiților (dar nu numai).

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Machiaj de Ziua Îndrăgostiților cu paletele Pixi Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer