Îngrijirea corpului cu produse Thai Spa

Bună, draga mea!

Cei de la 7th Heaven ne-au fost alături la evenimentul #SpringBeautyEvent nu doar cu celebrele lor măști pentru ten, ci și cu câteva produse pentru corp de la Thai Spa. De acest brand mai auzisem în blogosferă, însă nu am avut ocazia să le încerc. Până acum, când mi-am format deja o părere despre produsele primite și despre care îți voi povesti imediat. Thai Spa oferă o gamă variată de arome din care poți alege: avocado și măsline, shea, cacao, castravete și pepene, mango, grapefruit, zmeură și mure.

Am să povestesc despre ele în funcție de preferințele mele, așadar cel mai apreciat fiind untul de corp, urmat de exfoliantul de corp, iar pe ultimul loc se află gelul de duș, de la care mă așteptam la mai mult. Dar citește până la final și vei descoperi motivul.Body Butter Thai Spa cu shea

  • Body Butter Thai Spa 

Deși mai am o cremă de corp începută, curiozitatea a învins și am deschis acest recipient, care a venit sigilat. Încă de la început m-a izbit o aromă atât de plăcută, încât îmi venea mai degraba să îl mănânc, decât să mă dau pe corp. Are o consistență puțin ciudată, în sensul că atunci când am înclinat recipientul, produsul s-a deplasat…nu mă întreba de ce. Dar este ușor de folosit, se absoarbe repede în piele, iar aceasta rămâne hidratată și plăcut parfumată. Mirosul nu persistă foarte multe ore, dar chiar și o oră-două sunt suficiente, din punctul meu de vedere.

Body Scrub Thai Spa cu Shea

  • Exfoliant de corp Thai Spa

Aveam nevoie de un exfoliant de corp, așa că a fost mai mult decât bine venit acest produs. L-am pus repede la încercare și mi-a plăcut. Particulele exfoliante sunt mai măricele, dar mie îmi place asta. Nu îmi plac exfoliantele cu particule prea fine, pentru că am impresia că nu sunt foarte eficiente. Nu zgârie pielea, iar picioarele mele sunt mulțumite de acest produs. Miroase fain, ca întreagă gamă de altfel și sigur mi-ar plăcea să încerc și alte arome.

gel de dus Thai Spa cu Shea

  • Gel de duș Thai Spa

Deși miroase bine, este un produs lichid, dar totuși vâscos. Nu știu cum să mă exprim altfel, însă mă așteptam mai degrabă să fie cremos, având în vedere că produsele vor să hidrateze și răsfețe pielea. Dacă din greșeală pun prea mult produs, risc să alunec în cadă, pentru că îl pierd printre degete. Nu face extrem de multă spumă, nu mi se pare că hidratează prea mult, dar nici nu usucă pielea. L-am consumat aproape în întregime, așadar îl vei vedea și la clipul cu empties.

produse pentru corp Thai Spa cu Shea

Având în vedere prețurile mici ale acestor produse, merită să le încerci și tu. Poate te vor surprinde plăcut și vor ajunge la preferate pentru tine. Produsele Thai Spa se găsesc în hipermarketuri, iar prețurile pornesc de la 10 lei, așadar sunt accesibile tuturor.

Tu ai încercat produsele Thai Spa?

Mulțumesc pentru vizită și nu uita că orice părere contează! Te pup!

Comments

comments

2 thoughts on “Îngrijirea corpului cu produse Thai Spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: