Bunătăți fără zahăr adăugat de la Green Sugar

Bună, draga mea!

La evenimentul #SpringBeautyEvent cei de la Green Sugar ne-au trimis o pungă mare, plină cu bunătăți fără zahăr adăugat. Eu auzisem de ei, însă nu avusesem ocazia să și încerc produsele lor, așa că le mulțumesc pentru oportunitate. Pot spune deja că mă gândesc serios la o pungă mare de îndulcitor, să am pentru cafea, ceai și alte dulciuri pe care le mai prepar acasă (măciniș pentru lăptic, fidea cu lapte, pancakes și altele). Dar înainte de a-ți prezenta bunătățile fără zahăr primite, trebuie să îi cunoști pe cei de la Green Sugar, așa că iată câteva informații despre ei și despre produsele Green Sugar.

GREEN SUGAR, brandul companiei laboratoarele Remedia, este înregistrat în Uniunea Europeană ca fiind un produs 100% natural, cu 0 calorii şi 0 indice glicemic, obținut din doar două ingrediente:

  • extractul din frunze de Stevia Rebaudiana (obținut prin opărire)
  • și eritritol (obținut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis).

Spre deosebire de alți îndulcitori de pe piață, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimbă gustul alimentelor sau al băuturilor pe care le îndulcește și poate fi folosit inclusiv la prăjituri ce necesită preparare termică.

dulce natural zero calorii - Green Sugar

  • Green Sugar 25 sticks

Cantitatea unui plic a fost stabilită pentru a putea îndulci o cană de lichid, iar pentru un gust dulce mai intens se recomandă două pliculețe. Exact două pliculețe folosesc și eu la o cană de cafea și chiar nu simt că ar fi diferită față de cafeaua cu zahăr normal. Conține extract uscat din frunze de stevia rebaudiana (max 2%) și eritritol. Fără materii prime modificate genetic, ceea ce înseamnă că este un îndulcitor 100% natural, cu zero calorii și zero indice glicemic.

O astfel de cutie costă 11 lei, iar pe site mai există și alte variante – 50 sticks (20 de lei) sau 100 sticks (39 de lei).

fulgi de porumb fara zahar Green Sugar

  • Fulgi de porumb fără zahăr adăugat – 400 gr

Dacă ar fi să consum o săptămână la micul dejun fulgi de porumb, nu m-ar deranja. Îmi plac mult și nu îmi lipsesc din casă. Țin minte că îi mâncam prin liceu cu colegele mele ca atare și tari buni și crocanți erau. Această pungă de la Green Sugar are 400 de grame, ceea ce înseamnă că mă va ține o perioadă de timp și costă 12 lei. Eu îi pun dimineața în lapte sau în iaurt, cu puțină miere și e gata micul dejun!

Fulgii de porumb fără zahăr adăugat sunt bogați în nutrienți, dar săraci în calorii. Noi am făcut de câteva ori chiar și bucăți de pui crunchy, zdrobind o cantitate mică de astfel de fulgi de porumb și au ieșit foarte bune. Poți încerca și tu!

baton musli fara zahar adaugat Green Sugar

  • Batoane de cereale fără zahăr adăugat

Pe site vei găsi 4 variante de batoane de cereale fără zahăr adăugat. Mie îmi place să am la mine astfel de batoane, pentru că atunci când mi se face foame, este o gustare între mese sănătoasă și sățioasă chiar. Îmi potolește foamea destul de repede și au și gust bun.

Batonul cu musli și stafide a fost lipicios, dar delicios. Conține fulgi de ovăz, cereale extrudate (făină neagră de grâu, făină de grâu, tărâțe de grâu), fulgi de porumb, stafide, unt de cocos, Green Sugar, concentrat de cătină și sirop de maltitol. Prețul pentru un baton este de 3.65 lei.

Iar batonul cu cacao este mai închegat, dacă pot spune așa, însă are un gust tare bun. Conține cereale extrudate (făină neagră de grâu, făină de grâu, tărâțe de grâu), unt de cocos, cacao cu conținut scăzut de grăsime, Green Sugar și sirop de maltitol. Un baton costă 4.20 lei.

napolitane fara zahar adaugat Green Sugar

  • Napolitane fără zahăr adăugat Sweeteria

– Napolitană cu cremă de lămâie – mi-a plăcut mai mult varianta aceasta.

Ingrediente: Compoziție cremă: Ulei de cocos, lapte praf degresat, Green Sugar, maltitol, zer praf, pudră de lămâie (1,2%), lecitină din soia, aromă naturală de lămâie.
Compoziție foaie de napolitană: făină de grâu, lecitină din soia, bicarbonat de sodiu.

– Napolitană cu cremă de frișcă și vanilie

Ingrediente: Compoziție cremă: Ulei de cocos, lapte praf degresat, Green Sugar, maltitol, zer praf, pudră frișcă (1%), lecitină din soia, aromă naturală de vanilie bourbon (0,2%).
Compoziție foaie de napolitană: făină de grâu, lecitină din soia, bicarbonat de sodiu.

bomboane de ciocolata fara zahar adaugat Green Sugar

  • Bomboane în ciocolată color fără zahăr adăugat Sweeteria

Bomboanele au conținut de cacao, sunt îndulcite cu Green Sugar și învelite în ciocolată belgiană colorată natural. Sunt atât de bune, că aș fi fost în stare să mănânc singură toată punga, fără să îmi fie teamă că mă voi îngrășa. O pungă are 70 de grame și costă 10 lei.

Ingrediente: Masă de cacao (min. 10%), Green Sugar, lapte praf, unt de cacao, isomalt, lactoză, grăsime vegetală (palmier, shea, ilipe) max. 5%, lecitină din soia, arome, agenți de glazurare. Coloranți: suc concentrat de sfeclă, șofran și spirulina.

sfere din cereale fara zahar adaugat Green Sugar

  • Sfere din cereale în ciocolată amăruie fără zahăr adăugat Sweeteria

Sferele de cereale sunt acoperite cu un strat generos de ciocolată amăruie și au un conținut caloric scăzut. Se pot mânca ca atare sau se pot folosi la decorul prăjiiturilor. Ideale și pentru persoanele cu diabet. O pungă are 125 grame și costă 20 de lei.

Ingrediente: Cereale extrudate (făină neagră de grâu, făină de porumb), cacao cu conținut redus de grăsime, masă de cacao (min. 50% în ciocolată), unt de cacao, agenți de glazurare: sirop glucoză, sheelac, aromă de vanilie și Green Sugar.

produse fara zahar - GreenSugar.ro

Tu ai încercat produsele fără zahăr adăugat de la Green Sugar? Cum ți se par?

Mulțumesc pentru vizită și nu uita că orice părere contează! Te pup!

Comments

comments

10 thoughts on “Bunătăți fără zahăr adăugat de la Green Sugar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: