Idei de cadouri pentru EL și EA de Valentine’s Day

Bună, draga mea!

Pentru că sărbătorile de iarnă încă nu s-au terminat și urmează deja celebra sărbătoare a îndrăgostiților – Valentine’s Day, am venit cu câteva propuneri de cadouri atât pentru ea, cât și pentru el. Deși nu sunt fana acestei zile, consider însă că este un motiv bun de a ieși în oraș, de a petrece o seară plăcută în compania celui iubit, pentru a bea un pahar de vin bun sau pentru a ieși la un restaurant bun, căci da, noroc cu aceste zile de sărbătoare, care trebuie să ne unească și să ne aducă împreună cu persoana iubită. Și măcar pentru câteva ore să uităm de muncă, îndatoriri, stres sau alte griji.

Împreună cu cei de la Gamiss te invit să vezi câteva din reducerile lor din campania Valentine’s Day Gifts 2018 și dacă nu ai nici o idee ce cadou poți face anul acesta, am venit și cu câteva propuneri în acest sens, așa cum am spus. E frumos să primești cadouri și atenții din partea celui iubit, dar este și mai frumos să îl/o surprinzi pe partenerul tău/partenera ta.

Ca și recomandări, am găsit câteva cămași, hanorace și șepci cu mesaje sau desene care îi va aduce sigur un zâmbet în colțul gurii prietenului tău (sau un zâmbet larg, dacă este mai deschis la idei). Dacă lui îi plac luminițele și inimioarele (ce, bărbații nu pot fi și ei sensibili și romantici?), atunci probabil i-ar plăcea mesaj de iubire cu luminițe, precum cel pe care l-am găsit eu.

Iar tu… este timpul ca tu să strălucești, să te simți sexy, să îți iei acea lenjerie sexy care te face să te simți diferită. Și nu doar pentru că este Valentine’s Day, ci pentru că meriți să te simți specială și sexy, indiferent dacă porți o pereche de jeans și o cămașă. Îți recomand să apelezi mai des la o lenjerie intimă din danteală și da, poți începe să faci asta cu ocazia acestei zile. 

Iar pentru astfel de ocazie – o ieșire romantică în oraș cu prietenul, logodnicul sau soțul, îți pot recomanda o rochie, în care să te simți specială, frumoasă și iubită (nu că ai avea nevoie neapărat de o rochie să te simți așa).

 

Tu te-ai hotărât cum îl vei surprinde pe partenerul tău/partenera ta?

Mulțumesc pentru vizită și nu uita că orice părere contează! Te pup!

Comments

comments

5 thoughts on “Idei de cadouri pentru EL și EA de Valentine’s Day

  1. Eu cred ca-l voi surpinde cu o lenjerie draguta de care nu stie. Imi place si rochia , dar inca nu stiu cum va decurge acea zi. Mi-as dori sa luam cina in oras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer