Ce mi-a plăcut în ianuarie 2018

Bună, draga mea!

Pentru că în luna ianuarie nu m-am machiat prea des, nu am făcut prea multe cumpărături, nu am să îți arăt multe produse, așa că pentru astăzi, în articolul de genul preferatele lunii am să povestesc puțin despre câteva produse pentru îngrijirea tenului, cărți și filme. Mi-aș dori să introduc și altfel de lucruri în fiecare lună, în afară de cosmetice și trebuie să mă uit mai des la filme, pentru a avea cel puțin o recomandare.

Înainte de a începe, trebuie să știi că sunt pure recomandări, nu înseamnă că o să îți placă neapărat filmele sau cărțile pe care eu le citesc, așa că îți recomand să te uiti la trailer sau să citești o recenzie, căci treaba e relativă și cu astfel de subiecte, nu doar cu produsele de îngrijire sau de machiaj.

 • Soluție micelară Bioderma Hydrabio H2O

Este un produs destinat tenurilor sensibile și deshidratate și, deși tenul meu nu este deshidratat, în iarna asta (care nu a fost prea dură) mi-a fost foarte utilă și mi-a plăcut foarte mult. Face o treabă bună și o recomand.

 • Loțiune tonică Biotissima cu aloe vera

Deși are alcool și parfum și mi-a fi plăcut să nu existe pe lista de ingrediente, am folosit produsul în fiecare dimineață și nu am simțit vreun disconfort sau iritație la nivelul tenului, lucru care m-a bucurat. Echilibrează ph-ul pielii – iată motivul principal pentru care este indicată folosirea unei loțiuni tonice. Mi-ar fi plăcut să aibe și un alt sistem de dozare, căci pompița asta împăștie produs de fiecare dată. Mai multe poți citi din de pe blog.

Nu vreau să insist asupra acestei cărți, pentru că are o pe blog, însă este o poveste de dragoste dintre doi adolescenți foarte frumoasă, în care m-am regăsit puțin și cred că multe femei s-au regăsit, dacă au citit cartea. Autorul are un stil tare fain de a scrie, de a detalia anumite evenimente și întâmplări, astfel încât este mai ușor de citit, ba chiar îți stârnește curiozitatea cu privire la ce urmează după fiecare scenă.

Nu voi insista nici cu această carte, căci beneficiază de o și poți afla părerea mea citind articolul. Pot spune că, deși nu sunt fană a cărților groase, cu multe pagini, atunci când am terminat-o de citit, mi-ar fi plăcut să nu se fi terminat. Încă de la primele pagini m-a intrigat, are detalii atât de bine puse la punct, încât personajele parcă prind viață sub ochii mei.

 Deși nu am folosit de foarte multe ori această placă, mi-a plăcut mult că îndreaptă fooarte ușor părul, pot să îmi fac și niște bucle cu ea, la vârfuri, fiind subțire și ușor de manevrat. Îmi place că pot bloca temperatura dorită, se încălzește repede, perii naturali ajută la descurcare și la o îndreptare mai rapidă, oferă volum și strălucire, așa că eu o recomand. În acest articol poți citi mai multe despre ea, iar în acest clip poți vedea cum am folosit-o eu.

 • 3 metros sobre el cielo – filmul al cărei cărți l-am menționat mai sus. L-am văzut de două ori și l-aș revedea oricând. Am lăsat linkul pe titlul filmului, în cazul în care vreți să îl vezi pe YouTube.
 • Tengo ganas de ti – este partea a doua a filmului de mai sus. Trec deja doi ani de la povestea dintre Step și Babi, timp în care el este plecat din țară, iar la întoarcere, este deja un alt om, dar tot se gândește și suferă după Babi. Apare în scenă o tipă nouă, de care el se îndăgostește, iar de data asta, trebuie să aleagă. Am lăsat linkul pe titlul filmului, în cazul în care vreți să îl vezi pe YouTube.
 • Contratiempo – mi-a fost recomandat de o cititoare și mă bucur că l-am vizionat. M-a surprins modul în care te poți juca cu mintea unui om. Este o poveste interesantă, care te ține mereu cu sufletul la gură și care nu este ceea ce crezi tu, de fapt. Merită văzut filmul!

Acestea sunt lucrurile care mi-au plăcut în ianuarie și mi-as plăcea să îmi spui dacă ai văzut filmele, dacă ai citit cărțile sau dacă ai folosit produsele menționate astăzi. Iar dacă nu, sunt curioasă dacă am reușit să te fac atât de curioasă, încât să o faci!

* Unele linkuri din articol sunt de afiliere, însă dacă le accesezi, nu vei plăti nimic în plus. Dimpotrivă, sunt un mod de mă susține pe mine și blogul meu.

Mulțumesc pentru vizită și nu uita că orice părere contează! Te pup!

Comments

comments

2 thoughts on “Ce mi-a plăcut în ianuarie 2018

 1. Încă nu am terminat Trei metri pentru că am alte lecturi urgentate perioada acesta, dar mă bucur că voi putea vedea și filmul după ce o citesc. Este important să te bucuri și de filme sau cărți de la o lună la alta ca să ți se relaxeze mintea. Sper să pot reveni și eu cu favoritele lui ianuarie, dacă nu le las pentru februarie. Ups!

  1. Si eu mi-am propus sa caut filmele ale caror carti le citesc. Momentan nu am reusit sa vad filmul Floare-de-Zapada si mai sunt cateva, dar sper sa recuperez.
   Poti sa cumulezi doua luni…nu e nimic rau!
   Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer