Cum am scăpat de transpirația excesivă – Experiența mea cu Perspirex

Bună, draga mea!

Ora 6:00 dimineața. Amân alarma de la telefon de vreo 2-3 ori, pentru că îmi este greu să mă trezesc. Însă o dată ce reușesc să mă dau jos din pat, îmi încep rutina. Uneori nu este chiar așa rea rutina, ba chiar este bine să ai anumite tabieturi dimineața, care te ajută să te trezești și să te bucuri de o nouă zi.

Este important să plec de acasă cu un vibe bun, cu gânduri pozitive și cu zâmbetul pe buze. Pentru asta am nevoie de un somn bun, un strop de machiaj, o ținută colorată, sandale cu toc și un parfum persistent, pentru că este important să miros bine pe parcursul zilei. În orice caz, am în geantă câteva produse la care apelez la nevoie, cum ar fi deodorantul de tip stick, un parfumel, pudra pulbere de orez și un ruj.

Printre deodorantele mele preferatele mele pot enumera câteva variante care îmi plac. Dar orice alegeri aș face în privința acestora, uneori parcă nu fac față temperaturilor ridicate.

 • Deodorant antiperspirant de tip spray Rexona
 • Deodorant antiperspirant de tip spray B.U. In Action
 • Deodorant antiperspirant de tip spray Dove
 • Deodorant antiperspirant Borotalco

Așa am ajuns să încerc un antiperspirant despre care citisem destul de multe și pe care cumnata mea l-a lăudat, ea fiind o persoană care transpiră destul de mult. Curiozitatea m-a împins să îl cumpăr și eu. Este vorba despre Perspirex, un produs despre care ai auzit și citit multe cu siguranță.

De ce este normal să transpiri?

Transpirația are rolul de a elimina căldura excesivă și de a răci organismul, menținând astfel temperatura corpului constantă. Secreția eliminată prin transpirație este mai curată decât apa de băut, însă poate semnala și o afecțiune. Dacă transpiri prea mult s-ar putea să ai hiperhidroză, iar opusul acestui efect se numește anhidroză. Acesta din urmă este periculos, deoarece glandele sudoripare nu produc secreții, iar asta duce la incapacitatea organismului de a menține temperatura corpului constantă.

Antiperspirant Perspirex

Perspirex este o gamă de antiperspirante de înaltă performanță realizate special pentru persoanele cu nevoi deosebite de control al transpirației. Protecția împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut care îţi schimbă viaţa.

Cei de la Perspirex au pregătit pentru tine un test, cu câteva întrebări la care trebuie să răspunzi, astfel încât să alegi produsul ideal în funcție de nevoia și problema ta. În acest caz, variantele disponibile sunt următoarele:

 • Perspirex Original a fost alegerea de încredere de peste 30 de ani pentru milioane de oameni din întreaga lume. Dovedit clinic că asigură o protecție de lungă durată, formula sa eficientă oferă zile de protecție, în timp ce sistemul de îngrijire a pielii Apx protejează pielea împotriva iritaţiilor posibile.
 • Perspirex Strong este proiectat special pentru persoanele cu probleme severe de transpirație și oferă 5 zile de protecție împotriva transpirației și a mirosului neplăcut.
 • Perspirex Comfort este o nouă variantă în gama antiperspirantă, conceput pentru a oferi o protecție eficientă împotriva transpirației și a mirosului neplăcut, în timp ce sistemul de îngrijire a pielii confort Cpx asigură o senzație plăcută pe piele. Perspirex Comfort este alegerea perfectă pentru cei care suferă ocazional de transpirație excesivă.
 • Perspirex loțiune pentru picioare oferă o protecție serioasă împotriva transpirației și a mirosului picioarelor. Este considerată una dintre cele mai eficiente soluții pentru transpirația palmelor și a tălpilor.

Experiența mea cu Perspirex

Eu am o experiență plăcută cu Perspirex, motiv pentru care am ales să povestesc și pe blog despre acest produs. Îmi doream să nu mai transpir atât de des și de mult, deși știu că este perfect normal să transpirăm (așa cum am explicat deja mai sus). Tot ce trebuie să știi despre acest produs este că nu se folosește zilnic!

Cum se folosește corect Perpirex

 • se aplică seara, pe pielea perfect curată și uscată;
 • se lasă să se usuce complet;
 • se lasă să acționeze pe timpul nopții;
 • dimineața trebuie îndepărtat cu apă și săpun, după care poți aplica deodorantul tău preferat;
 • nu aplica prea mult produs, căci riști să iriți zona; un strat, maxim două sunt suficiente;
 • nu se folosește dacă ai iritații în zona axilei sau dacă te-ai epilat recent, ci doar după 48 de ore;
 • se poate reaplica o dată la 2-5 zile, în funcție de varianta aleasă;
 • produsele Perspirex nu conțin parfum și sunt testate dermatologic.

Personal, nu recomand folosirea excesivă a acestor antiperspirante. Eu apelez la ele doar în sezonul estival și am grijă să urmez instrucțiunile de folosire exact cum sunt scrise și pe prospect. Dacă respecți aceste instrucțiuni și sfaturi, vei observa o îmbunătățire cu siguranță.

Tu ai folosit antiperspirantele Perspirex? Ce experiență ai avut cu ele?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer