Ce îmi doresc de ziua mea (Birthday Wishlist)

Bună, draga mea!

Luna februarie este luna mea, pe care uneori o aștept atât de mult, încât parcă nu mai vine. Nu am nume de sfinți, dar mi-aș dori să se strecoare și vreo sfântă Loredana în calendarul creștin ortodox, poate mai primesc și eu cadouri! :))

Glumesc, ce-i drept! Am trecut de faza când îmi doream un astfel de nume. Dar pentru că urmează ziua mea, lumea începe să îmi adreseze celebra întrebare “Ce îți dorești de ziua ta?” Este o întrebare care anul acesta, mai mult ca oricând, îmi creează ceva probleme. Asta pentru că mintea mea nu stă la această zi, având alte griji pe cap. Momentan sunt răcită, îmi caut un job nou, caut idei noi pentru rețelele sociale (chiar mă uit des la clipuri și notez idei pe care să le pun în practică, ca model de inspirație) și câteva idei noi de clipuri pentru canalul meu de YouTube.

Dar m-am gândit să stau puțin, să analizez mai bine întrebarea și să vin totuși cu câteva răspunsuri pentru cei care mă întreabă. Da, da, intrați pe blog să citiți! :))

Iată așadar câteva lucruri pe care mi le-aș dori de ziua mea:

  • un curs de automachiaj cu Maria (Special Koko), în care să învăț mai bine să mă machiez. Am nevoie de cineva care să îmi explice exact cum să folosesc fardurile pentru ochii mei cu pleoapa căzută. YouTube se pare că nu este suficient pentru mine sau poate doar trebuie să exersez eu mai mult.
  • Cele două enciclopedii ale lui Meik Wiking după care danezii se ghidează pentru o viața fericită – Hygge și Lykke.
  • Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch – sunt 3 volume de cărți în care autorul pune întrebări pe care poate toți le avem la un moment dat. Despre dragoste și credință, viață și moarte, bine și rău.
  • Un blender cu bol din sticlă. Acesta de la Heinner Master Collection de exemplu am aflat că ar fi recomandat de chef Scărlătescu.
  • Stație de călcat cu aburi (chiar m-ar ajuta niște propuneri dacă are cineva, nu știu la ce să mă uit mai întâi, mai ales că mă interesează să îmi cumpăr una, chiar am să mă uit și pe Ebay).
  • O geantă și haine mai colorate sau în nuanțe neutre.
  • Un ruj mat Sephora.
  • Primerul PoreFessional de la Benefit.
  • Un city break – nici nu contează unde sincer, pentru că sunt atât de multe locuri pe care vreau să le vizitez, încât mi-ar fi foarte greu să aleg o singură locație.

Acestea ar fi câteva din lucrurile care mi-au venit în minte. Dar după weekendul acesta, în care doar am zăcut în pat, îmi doresc câteva kilograme de sănătate. Nu are legătură cu vârsta, însă chiar este un lucru atât de esențial. În momentul în care nu te simți bine fizic, e foarte greu să faci orice. Așa că îți doresc același lucru – multă sănătate!

Ah, da. Și: La mulți ani mie! :))

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: