Cărticica cu amintiri de la Instantly.be

Bună, draga mea!

Amintirile în viață sunt ceva ce nimeni nu poate lua și pentru ele e bine să trăim, să experimentăm și să ne bucurăm de viață, de familie, de prieteni și de oportunitățile ce apar. Se spune că în viață rămâi cu amintirile și sunt convinsă că atunci când pleci de acasă, fie că mergi la prieteni, la o zi de naștere, sau chiar că pleci din localitate sau din țară, faci sute sau mii de poze și multe dintre ele ajung pe rețelele sociale, iar altele rămân în telefon sau în calculator.
Nu știu cum ești tu, însă eu nu păstrez chiar toate pozele făcute în vacanță, ci le păstrez pe cele mai reușite, dar îmi place și să le imprim și să mă uit pe ele peste ani de zile. Îmi place ca pozele pe care le văd într-un album foto după o perioadă de timp să îmi stărnească sentimente plăcute, așa că am luat legătura cu cei de la Instantly.be, pentru că vedeam ce poze faine primesc doritoarele de amintiri imprimate. Mi-am dorit această cărticică și m-am gândit că ar arăta frumos pe biroul meu.

Cărticica cu amintiri de la Instantly.be Cărticica Instantly.be

Cine sunt Instantly.be și cum faci comandă?

Instantly.be este un site care îți permite să îți imprimi amintiri, așa cum am menționat mai sus. Cum se procedează? Îți alegi pozele pe care vrei să le imprimi, direct din conturile tale sociale – fie că alegi să încarci pozele de pe Facebook sau de pe Instagram, ambele (așa cum am făcut eu) sau direct din laptopul tău, decizia îți aparține. Trebuie să îți creezi un cont, dar poți să te autentifici cu Facebook de exemplu. Urmează apoi să selectezi pozele dorite, le editezi așa cum îți dorești și finalizezi comanda. Atât de simplu!

Eu mi-am dorit cărticica asta, în care intră 36 de poze.  Tot procesul durează în funcție de cum te miști și de cât de hotărât/ă ești cu privire la amintirile pe care vrei să le imprimi și de fapt, sunt 3 pași simpli de urmat:

 1. Încarci pozele
 2. Le editezi
 3. Plasezi comanda

Comanda a ajuns la mine în trei zile, ambalată frumos într-un plic cu datele mele pe el. Am să fiu sinceră și am să îți spun că mă așteptam ca dimensiunea micului album foto să fie o idee mai mare (are exact 10.5 cm X 10.5 cm), deși dimensiunile sunt menționate și pe site, dar chiar și așa, cărticica este tare drăgălașă și chiar este ceva inedit față de clasicele albume foto. Coperta este roșie, dintr-un carton mai tare și are cusut pe ea bannerul Instantly.be – foarte cool de altfel.

Poți alege să imprimi și pozele separat, pe care să le agăți în cameră, să le pui în rame foto sau să îți creezi un panou cu amintiri. Poți vedea mai multe idei pe site-ul lor, pe retelele lor sociale sau pe Pinterest. O poză costă 1.5 lei, iar transportul costă 15 lei și ajunge prin curier la orice adresă.

Iată cum arată cărticica mea! Am pozat câteva pagini, să îți faci o idee despre ea, dar și despre cum am ales să le așez și editez.

Sper că ți-am oferit o idee nouă pentru un cadou inedit, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Alege să te bucuri de amintiri și alege ca acestea să nu rămână uitate în calculator și fă o echipă cu cei de la Instantly.be!

Așadar, ție îți place să îți creezi și imprimi amintiri?

Mulțumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

12 thoughts on “Cărticica cu amintiri de la Instantly.be

 1. Arata superrr tareeee Wow! O idee minunata pentru un cadou sau chiar pentru mine Nu stiam de ei insa mi se pare o idee foarte tare! Pozele tale sunt superbeeee!

 2. Super draguta carticica. Chiar este o idee foarte buna pentru un cadou.
  De aceasta firma nu am auzit, dar mai stiu altele care tiparesc fotografiile si le transmit intr-o cutiuta foarte simpatica. 😀

 3. Si mie mi se pare o idee buna de cadouri. Chiar stiu cateva persoane care s-ar bucura de asa ceva. Eu le-as scoate separat ca sa le atarn prin camera dar si asa sunt dragute! 🙂

 4. Intr-adevar, e mai bine sa ai pozele printate, ca in pc nu se stie ce se poate intampla. Recent am fost la o nunta si la fiecare doua ore fotograful mai venea cu un vraf de poze scoase la imprimanta 😀

  1. Eu vreau sa le salvez si pe hardul extern, sunt si mai safe acolo. Dar cele printate..sunt sfinte! 🙂
   Da, stiu, toata lumea are poze la minut acum la nunta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: