Ținută confortabilă pentru un eveniment în familie

Bună, draga mea!

Atunci când lucrurile ies așa cum îmi doresc eu, mă simt fericită, mulțumită și recunoscătoare! Cred că și tu ești la fel, cred că toți suntem așa sau ar trebui. Pentru că nimic nu ni se cuvine de drept și e nevoie să muncim puțin pentru a avea un confort în viață. Încerc mereu să fiu așa cum sunt și în realitate, iar pe blog am încercat mereu să ajut, să inspir, să fiu pozitivă și să ajung să am o comunitate cu mulți prieteni, cititori, care gândesc ca mine, care sunt ca mine, adică oameni normali, cu griji, nevoie, dorințe, pasiuni.

Iar eu sunt recunoscătoare soțului meu, care de multe ori nu vrea sau nu are dispoziția necesară pentru a-mi face pe plac, tot mi-a făcut sâmbătă poze pentru ca să îți pot prezenta astăzi această ținută. Este mai greu să faci poze într-un loc închis și prost luminat, nu se compară niciodată cu o ședință în aer liber. Dar chiar și așa, am reușit să aleg câteva cadre drăguțe, zic eu, care sper să îți placă și ție. Și da, m-am tuns, pentru că aveam nevoie de o schimbare, mai ales că începusem să îmi împletesc des părul sau să îl prind în coadă de cal. Acum e mai bine!

Ținuta de astăzi este destul de simplă, zic eu, dar ușor de purtat în multe alte situații, nu doar la un eveniment în familie. Așadar, am apelat la fusta de piele, care mi se pare clar o piesă must have în garderoba ta, o bluză cu volănașe într-o culoare superbă de baby blue să-i spunem, un dres negru, mat cu model și o pereche de botine foarte-foarte comode și lejere, pe care abia le simt în picioare. Iar picioarele mele sunt recunoscătoare celor de la Deichmann pentru acest model.

Fusta de piele am mai prezentat-o pe blog tot într-o ținută de toamnă caldă, acum ceva ani și încă arată bine, deși îmi doresc cel puțin una nouă. Da, pentru că este super ușor de asortat. Mă gândesc evident, tot la o nuanță purtabilă, poate tot negru sau maro, depinde ce noroc am prin second hand-uri…trebuie să mai ajung și pe acolo, căci au marfă nouă.

Sper să îți placă ținuta mea și te rog să îmi scrii în comentarii cum ți se pare și dacă tu porți fuste de piele, cum le asortezi?

Fustă din piele Stradivarius – am găsit câteva modele aici și aici

Bluză cu volane Chicuu

Botine Deichmann

Mulțumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

32 thoughts on “Ținută confortabilă pentru un eveniment în familie

  1. Măi, eu am o problemă cu fustele, tare greu pot găsi ceva ce să mi se potrivescă. Îmi place să-mi accentuez talia, așa că orice fustă caut va trebui să fie cu talie înaltă. Acu problema este că, fiind mândră deținătoare a unui corp în formă de pară, ori mi-e largă fusta în talie și potrivită pe șolduri, ori mi-e bună la talie și nu mă încape la șolduri. Ce să facem, “viața este greu la mine” :)))
    Frumoasă ținută, îmi place mult bluzița cu volane. Și părul îți vine bine așa, puțin mai scurt.

    1. Heheh Ioana, m-ai amuzat! Chiar daca iti gasesti mai greu fuste, cred ca deja stii care sunt cele facute pentru tine, sa zic asa, care sa te avantajeze si in care sa te simti bine! 🙂
      Multumesc din suflet! Si eu ma simt mai bine cu parul mai scurt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer