Sunt blogger acreditat la Webstock 2015!

Buna dragile mele!

Astazi nu am un nou episod de inspiratie pentru voi, insa doresc sa va anunt cu entuziasm si bucurie ca voi participa la cel mai mare eveniment de social media si comunicare din Romania. Este vorba despre Webstock 2015 si voi participa in calitate de blogger acreditat, asa cum este mentionat si in titlu si cum probabil v-ati dat seama deja!

Evenimentul are loc pe 2 octombrie, la Marriott. Webstock a pornit ca un eveniment pentru bloggeri, in care comunitatea a propus temele si speakerii.

De ce ar trebui un blogger si oamenii din companii sa participe la acest eveniment?

Pentru ca Webstock reuneste bloggeri interesati de social media, bloggeri specializati pe anumite domenii si ofera posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web si mobile. Vor fi sesiuni de conferinte, dar si o gala Webstock Awards. Printre vorbitori se vor afla si: Cabral Ibacka, Cornel Ilie (solistul trupei Vunk), Anne-Marie Chelariu (videoblogger) si multe alte persoane din companii mari, precum Vodafone, Bitdefender, Oracle si multi altii.11227524_908030432565669_3531504355638519112_n

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre noutatile in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim plan ultimele tehnologii si aplicatii in domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media din ultimul an!

Asadar abia astept sa ajung acolo, sa iau notite, sa fac poze si sa filmez poate! Poti participa si tu la gala, daca te inscrii la acest formular: https://goo.gl/GuiGJe. Poţi afla mai multe informaţii despre Webstock 2015 pe pagina de Facebook, pe contul dedicat de Twitter sau pe site-ul evenimentului.

Vreau sa stiu cu cine ma mai vad la Webstock! 🙂

Comments

comments

4 thoughts on “Sunt blogger acreditat la Webstock 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: