Set de 24 de pensule pentru începătoare

Bună draga mea!

Îmi doresc scriu despre acest set de 24 de pensule de multă vreme şi am tot încercat fac pozele perfecte, însă abia în acest concediu am reuşit! Le-am luat cu mine în parc şi le-am pozat în toată splendoarea lor! Deţin acest set de pensule de mai bine de 2 ani şi sunt câteva dintre ele pe care le folosesc aproape zilnic, pe unele le-am folosit mai rar, însă sunt şi câteva pe care nu le-am folosit deloc.

Ce înseamnă asta? Păi este simplu! În cazul în care eşti la început de drum si eşti pasionată de machiaj, îţi doreşti experimentezi cu fardurile şi înţelegi pensulele de machiaj, atunci îţi recomand un astfel de set, pe care îl văd complet pentru o începătoare. În timp ce tu experimentezi, vei vedea şi standardele tale dar şi dorinţele tale vor fi altele şi îţi vei dori alte pensule, de brand şi vei putea face şi o diferenţă între ele.
husa-set-de-pensule set-de-24-de-pensule-nonameSetul vine într-un etui din piele ecologică, iar fiecare pensulă vine individual în ţipla care le protejează. Eu am mai pierdut din ele pe măsura folosirii pensulelor, însă nu le ţin în acest etui, ci le-am aşezat la locul lor pentru a ţi le prezenta. Vei găsi pensule pentru ochi de tot felul: pentru fard, pentru pliu, pensula de tip creion, pentru blending, mai mici, mai mari, pensula pentru gene şi sprâncene, pentru tuşul de ochi, dar şi pensule pentru machiajul feţei: pentru fond de ten, pudră, blush, contur şi iluminator. Mânerul este dintr-un fel de bambus, un fel de lemn lăcuit, acesta fiind destul de lung. Un lucru important după ce speli pensulele de machiaj este ca acestea stea cu perii în jos, nu direct pe un prosopel, pentru a evita scurgerea apei în mâner şi astfel vei prelungi viaţa acestora, pentru nu se vor dezlipi.
pensule-set-24-review pensule-set-24-review2 pensule-set-24-review3Am ales câteva pensule pe care am vrut ţi le arăt îndeaproape şi cred cel mai des au fost folosite cea pentru a aplica fondul de ten, cea cu perii albi pentru pudră, cea mică evantai pe care o folosesc pentru a aplica iluminatorul, cea pentru sprâncene pe care o folosesc zilnic, dar şi cele pentru ochi pe care le folosesc în funcţie de nevoi.

Aceste pensule au fost spălate de multe ori şi nu au pierdut fire de păr. La spălarea pensulelor pentru ten îmi place folosesc şi balsam, pentru ca perii rămână fini. Câteva dintre aceste pensule au avut perii puţin mai aspri, însă folosind la fiecare spălare balsam, acest lucru s-a mai schimbat! Per total mie îmi plac pensulele acestea, sunt foarte bune pentru începătoare, însă niciodată nu am suficiente şi îmi doresc îmi cumpăr câteva de la Morphe, Sigma şi alte câteva bucăţi de la Real Techniques.pensula-plata-pentru-fond-de-tenpensula-pentru-pudrapensula-evantai pensula-pentru-sprancenepensula-fard-de-pleoape pensula-tip-creionpensula-mare-evantai pensula-pentru-blush

Cum ţi se pare acest set de pensule? Tu ce pensule foloseşti în general?

* Acest set de pensule a fost achiziţionat de pe ProduseCosmetice.ro.

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

6 thoughts on “Set de 24 de pensule pentru începătoare

  1. Si eu am facut un articol cu si despre pensule acum ceva vreme, si phew~ cat am stat la poze! I know the feeling :))
    P.S: si eu vreau cateva pensule de la Morphe, prea sunt laudate!

  2. Mi-am comandat de curand un set asemanator si abia astept sa pun gheruta pe el.
    Pensulele arata foarte bine. Sa le folosesti cu placere.
    Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: