Scrisoare fara titlu…

Imi astern si eu gandurile cu privire la ce se intampla in Romania, tara mea! Cu privire la nenorocirea care s-a abatut asupra atator familii…indoliate de durere…si noi, romanii, le suntem martori si ii sprijinim cu rugile noastre, cu sangele nostru, cu banii nostri si cu ce putem fiecare! Stiu, poate nu este suficient, nimic nu ii va aduce inapoi! Oricare din noi puteam fi acolo…familia noastra putea fi in locul familiilor lor…De ce sa aruncam cu asa cuvinte fara sa gandim? Cum se pot oamenii gandi ca isi meritau soarta, cum se poate sa nu fim umani??? Inainte de orice meserie am avea si indiferent de ceea ce facem, suntem oameni!!!

De sambata, de cand am aflat, cand mama m-a sunat la 07:20 sa ma intrebe daca sunt bine, ca ea tremura toata si a luat pastile de inima, gandindu-se ca pot fi acolo! Eu dormeam linistita, nu stiam ce se intampla, insa din acea dimineata, parca nu mai sunt om! Si ma doare atat de tare, incat orice stire, orice veste si orice apara la televizor ma doare! Imi plange sufletul si nu numai! Aud declaratii ale mamelor indoliate, ascult ce povestesc martorii…nu vreau sa-mi inchipui ce carnagiu a fost acolo! Nu poate sa nu te doara! Este un moment inimaginabil! Este un moment crunt…ce vina aveau tinerii care asteptau week-endul, care isi doreau sa se distreze, sa bea o bere impreuna cu prietenii lor, sa danseze si sa cante? Indiferent de genul muzical – haideti sa incetam sa mai spunem lucruri fara sa gandim! Fiecare e liber sa asculte ce muzica vrea, gusturile nu se discuta…asa am fost invatati, nu? De ce tot spunem ca sunt satanisti??? Ca le place rock-areala???? Pai atunci cei care asculta manele sunt toti niste cocalari, nu?

Ma doare cand vad ce spune biserica, ce spun preotii – oameni care ar trebui sa fie aproape de aproapele sau aflat in durere!!! Nu merg la biserica duminicile impreuna cu soacra mea…ajung la biserica atunci cand este Pastele – pentru a lua lumina, iar in rest…nu merg! De ce nu merg? Pentru ca, din punctul meu de vedere, pot sa ma rog la Dumnezeu prin SINGURUL Mijlocitor, si anume Isus Hristos, chiar de acasa! Din caminul meu, sau fiind pe strada, in drum spre munca…ati inteles! ORICAND! i DA…cred in Dumnezeu, cred in Isus Hristos, nu sunt vreo atee! Adolescenta mi-am petrecut-o intr-o biserica crestina si cred ca Dumnezeu exista si nu ne lasa! Nu cred pur si simplu ca ma ajuta cu ceva sa merg sa pup icoanele – in care nu cred, nu cred ca ma ajuta sa fiu un om mai smerit si mai tolerant cu ceilalti semeni ai mei daca fac multe alte chestii, pe care biserica le impune! Credinta este in sufletul fiecarui om – daca o are!

Cine a citit Biblia poate spune clar ca ceea ce se declara este total impotriva credintei! Cum poti sa spui ca nu am mers la locul faptei, pentru ca noi ne rugam in biserica, pe motiv ca nu ai fost invitat!!! Dar atunci cand luati bani, pentru un lucru pentru care sunteti platiti, sunteti invitati, nu? Oranduiala bisericii este sa ne rugam in biserica??? NU, domnilor preoti! Biblia spune asa: “Unde sunt doi sau mai multi adunati in Numele Meu, acolo Voi fi si Eu!” – Matei 18:20

Este o discutie pe care nu vreau sa o continui!

Sunt o persoana foarte emotiva si m-a atins direct in inima intamplarea din clubul Colectiv! Empatizez cu miile, sutele de mii de oameni care cred ca mine, cu oamenii care au fost atinsi si marcati de eveniment!

Acum se vorbeste peste tot de politica, de demisii…un subiect pe care chiar nu vreau sa-l ating, insa tot ce stiu si tot ce cred cu privire la asta este ca pentru o Romanie mai buna, este nevoie ca TOTI cei care au ajuns acolo, sa plece! Sa plece cum au venit!!! Fara bani, fara putere si cu mainile in buzunare! Despre politica se spune ca nu se vorbeste si nu vreau sa vorbesc…Dar este nevoie de oameni straini care sa ne conduca! NOI suntem prea indoctrinati, prea inveninati dupa putere si dupa averi, suntem prea avari si suntem prea calici! Desi nu-mi pierd speranta ca va fi mai bine! Ma voi alatura marsului care are loc la Universitate, pentru ca sunt un tanar fara viitor in tara mea! Si sunt multe de zis…am vrut sa ma mai descarc putin…

Respect tuturor celor care au iesit in strada, respect tuturor celor care s-au rugat pentru cei morti si pentru cei care se lupta in continuare in spitalele din Bucuresti! Respect celor de la salvare, medicilor si tuturor celor care au ajutat si care in continuare o fac, pentru ca sunt oameni, nu pentru ca sunt platiti! RESPECT VOUA!

colectiv

Sincere condoleante celor care si-au pierdut copii…

Dumnezeu sa ne ajute si Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Comments

comments

3 thoughts on “Scrisoare fara titlu…

  1. Off Lory draga,atata tristete si durere,nici eu nu mai sunt om de o saptamana,si numarul deceselor tot creste….sa-i odihneasca Dumnezeu pe cei care s-au dus si sa-i ocroteasca pe cei care sunt inca in suferinta. Te imbratisez cu drag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: